Τι είναι το Κajal και πώς ακριβώς χρησιμοποιείται;

Πολλές δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά μεταξύ Kajal, eyeliner και μολύβι ματιών... Μάθε ό,τι χρειάζεται για την εφαρμογή του.  

Για τέλειοsmokey eye λουκ και δραματικό αποτέλεσμα στο βλέμμα δεν υπάρχει τίποτα πιο ιδανικό από ένα μολύβι Kajal.(Καζάλ) το οποίο τοποθετείται κυρίως στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου.
 
Γνωστό από τους αρχαίους Αιγυπτίους και προερχόμενο από ορυκτά πετρώματα, είχε την ιδιότητα να προστατεύει τη βλενογόννο του ματιού  από την ξηρότητα, την άμμο και τον ήλιο. Η ίδια η βασίλισσα Κλεοπάτρα το χρησιμοποιούσε τόσο ως χρωστική σε μάτια,βλεφαρίδες και φρύδια αλλά και ως προληπτικό μέσο από νόσους/βακτήρια που προσέβαλλαν πολύ συχνά τότε την ευαίσθητη αυτή περιοχή, δημιουργώντας ερεθισμούς. Σήμερα αποτελεί μία από τις πιο δυναμικές τάσεις στο μακιγιάζ.
 
3614270411595 Couture Kajal 01
 
Tips
1.Πάντα να ξεκινάς από την εξωτερική προς την εσωτερική γωνία του ματιού με μικρές διακεκομμένες κινήσεις.
 
2. Μη φοβάσαι την εφαρμογή του εσωτερικά στη βλενογόνο του ματιού. Τα γνήσια Kajal προϊόντα είναι ειδικά σχεδιασμένα για αυτήν τη λειτουργία. Δεν δημιουργούν μολύνσεις ή αλλεργίες.
 
3. Αν τα μάτια σου δακρύζουν εύκολα από τη φύση τους με αποτέλεσμα το Κajal να μη μένει σταθερό ή αν θέλεις να παραμένει αναλλοίωτο για περισσότερη ώρα, μπορείς να δοκιμάσεις να βουτήξεις ελάχιστα τη μύτη του απλικατέρ σε αιλάινερ μορφής τζελ. Προσοχή! Δοκίμασέ το αρχικά σε μια μικρή περιοχή ώστε να είσαι σίγουρη ότι δεν προκαλεί ερεθισμό. Αν νιώσεις τσούξιμο ξέπλυνε με άφθονο νερό.
 
61cFHG1b0EL. SY355
 
4.Ένας άλλος τρόπος για να το σταθεροποιήσεις είναι ο εξής: Βάλε μαύρη ή καφέ σκιά σύριζα στις κάτω βλεφαρίδες. Έτσι το προϊόν θα συγκρατείται χωρίς να προκαλούνται μουτζούρες.
 
5. Σταμάτησε την εφαρμογή του Kajal λίγο πριν την εσωτερική γωνία του ματιού. Είναι προτιμότερο να την αφήσεις nude και να προσθέσεις λίγη ιριδίζουσα ή λευκή σκιά στην εξωτερική πτυχή της γωνίας. Με αυτόν τον τρόπο το βλέμμα σου θα δείχνει φωτεινό.
 
matte kajal black 3 640x640
Διάβασε επίσης:
 
 
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ