Τα μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζονται οι Γαλλίδες

Τα μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζονται οι Γαλλίδες

5 It girls από τη Γαλλία αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους beauty tips.

Είναι το ανεπιτήδευτο στυλ τους; Είναι το ελαφρύ μακιγιάζ και η αλαβάστρινη επιδερμίδα τους; Είναι η χαριτωμένη προφορά τους; Μάλλον είναι αυτό που στη γλώσσα τους περιγράφεται αόριστα ως «Je ne sais quoi», που κάνει τις Γαλλίδες τόσο γοητευτικές. Είναι όμως και αυτά τα μυστικά ομορφιάς που σίγουρα τους χαρίζουν μερικούς πόντους:


https://www.instagram.com/p/BcsZZX-nsrH

H Camille Rowe χρησιμοποιεί τα αβοκάντο τόσο στη διατροφή όσο και στη beauty ρουτίνα της. «Τρώω πολλά καλά λιπαρά. Συνήθως τρώω ένα αβοκάντο την ημέρα. Και επίσης χρησιμοποιώ το αβοκάντο σε diy συνταγές για το πρόσωπο και τα μαλλιά μου».


https://www.instagram.com/p/Bbcdn3bl4yF

Η DIY αγαπημένη συνταγή του μοντέλου Aymeline Valade για να εξαφανίσει ένα σπυράκι; «Έχω δοκιμάσει τα πάντα και υπάρχει ένα μόνο πράγμα που πραγματικά δουλεύει, εκτός από τα αιθέρια έλαια. Καθαρίζω το πρόσωπό μου και μετά τρίβω λίγο λεμόνι. Το αφήνω να δράσει για 5 λεπτά και μετά χρησιμοποιώ ροδόνερο για να καθαρίσω την επιδερμίδα μου. Επίσης, δεν χρησιμοποιώ πετσέτα για να σκουπίσω το πρόσωπό μου, αλλάζω σεντόνια και μαξιλαροθήκη πολύ συχνά και φροντίζω να φοράω πάντα καθαρά ρούχα».


https://www.instagram.com/p/Ben0PNKjcS6

Η Camille Charrière περιποιείται τα βαμμένα μαλλιά της και αφήνει την επιδερμίδα της να αναπνεύσει: «Κοιμάμαι πολλές φορές με ενυδατική μάσκα στα μαλλιά μου, γιατί είναι βαμμένα και, ειδικά τον χειμώνα, αφυδατώνονται και σπάνε πολύ εύκολα. Επίσης, προσπαθώ να αποφεύγω το make up όσο πιο πολύ μπορώ».


https://www.instagram.com/p/Bf-4CkBDYzm

Η Jeanne Damas λατρεύει αυτό το trick: «Αναμειγνύω διαφορετικά κραγιόν και πάντα χρησιμοποιώ το δάχτυλό μου για να το απλώσω πάνω στα χείλη μου, με ταμποναριστές κινήσεις».


https://www.instagram.com/p/BeEONAeB9V0

Τέλος, η Thylane Bloundeau πιστεύει στο παρακάτω τρίπτυχο :«Καλός ύπνος, σχολαστικός καθαρισμός της επιδερμίδας από το μακιγιάζ στο τέλος της ημέρας και καλή ενυδάτωση».

Δες ακόμα...

Straight from the fashion shows: 6 ιδέες για το ανοιξιάτικο μανικιούρ σου