Τα μυστικά των celebrities που σε μεταμορφώσουν και εσένα σε πραγματική σταρ...

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Τα μυστικά των celebrities που σε μεταμορφώσουν και εσένα σε πραγματική σταρ...

Πίσω από κάθε διάσημη του Χόλυγουντ βρίσκεται μια...επίλεκτη ομάδα από γυμναστές, διατροφολόγους, μακιγιέρ και κομμωτές που επιμελούνται την εικόνα της νύχτα-μέρα! Eμείς σου εξασφάλισαμε τις πολύτιμες συμβουλές μια γνωστής ειδικού.

Διάσημες σταρ όπως η Anne Hathaway η Keira Knightley, Charlize Theron και η Sienna Miller δε θα τολμούσαν καν να πατήσουν το πόδι τους στο κόκκινο χαλί εάν δεν είχε πρώτα επιμεληθεί το μακιγιάζ τους ένα πολύ συγκεκριμένο πρόσωπο. Ο λόγος για την Kate Lee, make up artist του οίκου Chanel, την οποία εμπιστεύονται τυφλά όλες οι διάσημες γυναίκες. Η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά: “ Οι περισσότεροι επαγγελματίες λανθασμένα πιστεύουν πως τα άτομα που εμφανίζονται μπροστά στην κάμερα θα πρέπει να βάφονται πολύ έντονα ή να απλώνουν πολλές στρώσεις φον ντε τεν. Εγώ δε συμφωνώ με αυτή την τεχνική.”

Ακολούθησε τις συμβουλές της και μετάτρεψε σήμερα την απογευματινή σου έξοδο σε... εμφάνιση απονομής βραβείων!

-Τόνισε τα μάτια σου υπογραμμίζοντας τη βάση των άνω και κάτω βλεφαρίδων με ένα μαλακό μολύβι, ώστε να δώσεις βάθος στο βλέμμα.

-Με τη βοήθεια του αντίχειρα, άπλωσε στα βλέφαρα μία σκιά σε μωβ απόχρωση καθώς και στη βάση του κάτω βλεφάρου.

-Πρόσθεσε στις βλεφαρίδες αρκετές στρώσεις μάσκαρα και στη συνέχεια απλώστε το φον ντε τεν στο πρόσωπό σου.

-Ανάδειξε τα ζυγωματικά σου με λίγο ρουζ επιλέγοντας μία γήινη απόχρωση, για να φανεί πιο φυσικό το αποτέλεσμα.

-Όσον αφορά το μακιγιάζ των χειλιών, δεν χρειάζεται να είναι ματ το κραγιόν. Αρκεί να χρησιμοποιήσεις ένα ενυδατικό λιπ μπαλμ που περιέχει χρώμα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρέμες νύχτας: Γιατί πρέπει να φοράμε οπωσδήποτε; Όσα πρέπει να ξέρεις...