Αντιμετώπισε τις ουλές και τα σημάδια από τα σπυράκια με φυσικό τρόπο

Πατουχέα Μαριάννα
Αντιμετώπισε τις ουλές και τα σημάδια από τα σπυράκια με φυσικό τρόπο

Ποια δεν έχει έστω και ένα ενοχλητικό σημαδάκι;

Είτε είναι απομεινάρια της πολυτάραχης εφηβείας σου, είτε ξεκίνησες να τα βγάζεις χρόνια μετά, τα σπυράκια και τα αντίστοιχα σημάδια που αφήνουν είναι ό,τι πιο ενοχλητικό έχει απομείνει για να σου θυμίζει την έκρηξη ορμονών που βίωνες τότε. Κι επειδή αν θέλουμε ένα πράγμα αυτό αδιαμφισβήτητα είναι η αψεγάδιαστη επιδερμίδα του προσώπου μας, βρήκαμε μερικά οικονομικά φυσικά προϊόντα που θα σου χαρίσουν την τελειότητα που τόσο επιθυμείς κι εσύ.

Πες ναι στον χυμό λεμονιού

Απλά βρέξε ένα βαμβάκι με φρέσκο χυμό λεμονιού και άπλωσέ το στην ουλή 3-4 φορές την ημέρα. Μπορείς επίσης να προσθέσεις λίγο χυμό λεμονιού στην ενυδατική σου κρέμα και στη συνέχεια να την απλώσεις στην επιδερμίδα σου! Θα δεις αμέσως τη διαφορά.

Με σύμμαχο το μέλι

Σίγουρα διαθέτεις λίγο μελάκι στο σπίτι σου, οπότε γιατί να μην το χρησιμοποιήσεις για να βοηθήσεις τα σημάδια του προσώπου σου να υποχωρήσουν; Άπλωσε λίγο μέλι στα σημάδια ή τις ουλές και άφησέ το να δράσει για 20 λεπτά περίπου. Στην συνέχεια ξέβγαλε με ζεστό νερό και αν δεν το ξεχνάς και το κάνεις 1-2 φορές μέσα στην εβδομάδα θα δεις μεγάλη διαφορά στην όψη του δέρματος σου.

8efb5ce9354006986b539221fcd894ee

Σκέψου την αλόη

Μπορεί να μην την έχεις στην κουζίνα σου αλλά δεν είναι δύσκολο να την βρεις. Το gel της έχει αντιβακτηριακή δράση και βοηθάει πολύ στο να μειωθούν αισθητά οι ερεθισμοί του δέρματος ενώ βοηθάει και στην ανάπλαση του δέρματος. Είτε σε μορφή gel είτε σε λοσιόν διάλεξε ένα ενυδατικό γαλάκτωμα που περιέχει αλόη για το δέρμα σου.

Όπλο σου το ελαιόλαδο

Αν κάνεις απαλό μασάζ στις ουλές σου με ελαιόλαδο, τότε το μόνο σίγουρο είναι πως θα αρχίσουν να εξαφανίζονται σιγά σιγά. Το παρθένο ελαιόλαδο που έχει πολλά αντιοξειδωτικά θα βοηθήσει να γίνουν πιο απαλά τα σημάδια και θα δεις άμεσα αποτελέσματα στην όψη του δέρματός σου. Πώς θα το κάνεις; Πάρε μια κουταλιά της σούπας και άπλωσε την στις ουλές σου ενώ αν είναι πιο μικρές βάλε ένα κουταλάκι του γλυκού.

Δες ακόμα:

Φυσική ενυδάτωση μετά τα πρώτα μπάνια: Όλα όσα πρέπει να κάνεις

Σπιτική μάσκα προσώπου με άμεσα αποτελέσματα στο δέρμα