Δεν έχεις ξηρό σαμπουάν; Αυτό το προϊόν μπορεί να το αντικαταστήσει στο λεπτό!

Πατούλια Κατερίνα
Δεν έχεις ξηρό σαμπουάν; Αυτό το προϊόν μπορεί να το αντικαταστήσει στο λεπτό!

Τι κι αν δεν έχεις dry shampoo, το νεσεσέρ σου να είναι καλά!

Αν συνηθίζεις να χρησιμοποιείς το ξηρό σαμπουάν τόσο συχνά όσο και το νερό, θα έχεις βρεθεί σίγουρα σε δύσκολη θέση όταν κατάλαβες ότι το μπουκάλι μάλλον τελείωσε, το ίδιο πρωινό που αποκοιμήθηκες και δεν έχεις χρόνο να λουστείς.

Πριν φύγεις λοιπόν από το σπίτι με λαδωμένα μαλλιά, μάθε ότι υπάρχει ένα προϊόν που μάλλον έχεις στα καλλυντικά σου και μπορεί να σώσει την ημέρα σου: Η πούδρα.

Πώς λειτουργεί: Η πούδρα έχει σχεδιαστεί να απορροφά και να καταπολεμά τη γυαλάδα από το πρόσωπό σου, επομένως είναι λογικό ότι μπορεί να κάνει το ίδιο και στα μαλλιά σου. Χρησιμοποίησε ένα πινέλο για την πούδρα και πρόσθεσε λίγη στις ρίζες των μαλλιών σου, στα σημεία που παρατηρείς ότι έχουν λαδώσει αρκετά και δες τα να μεταμορφώνονται.

Το συμπέρασμα: Φρόντισε να έχεις πάντοτε στην τσάντα σου την αγαπημένη σου πούδρα, όχι μόνο για να έχεις ένα άψογο ματ αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σου, αλλά και για να καταπολεμήσεις τις λαδωμένες τούφες των μαλλιών σου. Με αυτό τον τρόπο έχεις δύο σε ένα, ενώ η πούδρα πιάνει και λιγότερο χώρο στην τσάντα σου από το μπουκαλάκι με το ξηρό σαμπουάν.

Διάβασε ακόμα: Do it alone: Kάνε μόνη σου pedicure με 10 μόνο κινήσεις