Summer DIY: Μία μάσκα με 3 υλικά που θα σώσει τα μαλλιά σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Summer DIY: Μία μάσκα με 3 υλικά που θα σώσει τα μαλλιά σου

Είναι πανεύκολη και κάνει θαύματα για την τρίχα.

Η θάλασσα, ο ήλιος, το αλάτι, η ζέστη, η άμμος μπορεί να συνθέτουν μία καλοκαιρινή εικόνα αλλά για τα μαλλιά σου είναι ένας εφιάλτης! Μπορεί εσύ να απολαμβάνεις τις βουτιές και τα beach waves όμως τα μαλλιά σου κλαίνε σιωπηλά… Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες θα μιλήσουμε για τα μαλλιά και την ενυδάτωσή τους. Τώρα που κατάλαβες ετοιμάσου να ανοίξεις το ψυγείο και τα ντουλάπια σου. Το θα βγάλεις από μέσα;

avga

2 αβγά
Το αβγό είναι γεμάτο πρωτεΐνες που τα μαλλιά έχουν ανάγκη και επιπλέον, ενισχύει τη λάμψη και τη δύναμή τους. Θα χρειαστείς 2 αβγά αν έχεις πολύ μακριά μαλλιά ή 1 αν έχεις κοντά.

meli

2 κουταλιές της σούπας μέλι
Το μέλι είναι πανίσχυρο ενυδατικό συστατικό για το δέρμα… ε, κάνει το ίδιο και για τα μαλλιά. Βάλε 2 γενναίες κουταλιές σε ένα μπολ μαζί με το αβγό.

elaiolado

½ κούπα ελαιόλαδο
Τι να πρωτοπούμε για το ελαιόλαδο… Και μόνο του κάνει θαύματα αλλά αυτή τη μάσκα την απογειώνει πραγματικά.

Ανάμειξε πολύ καλά τα υλικά στο μπολ σου και αν δυσκολεύεσαι, μη διστάσεις να χρησιμοποιήσεις το μηχανάκι για τον φραπέ… εμείς αυτό κάνουμε. Έπειτα, πέρνα το μείγμα στα μαλλιά σου, τύλιξέ τα με λίγη διαφανή μεμβράνη και περίμενε όσο περισσότερο μπορείς. Ξέβγαλε καλά, χτένισε και απόλαυσε την απαλότητα των μαλλιών σου. Και επειδή ξέρουμε πως αναρωτιέσαι.. όχι, δεν μυρίζει ωραία γι’ αυτό, μετά τη μάσκα μπορείς να λουστείς αν θέλεις.

Διάβασε ακόμα:

Τι είναι τα αντιοξειδωτικά; Τι μπορούν να κάνουν για το δέρμα σου; Ξέρεις;

To νέο trend στα μαλλιά θέλει τις κοτσίδες να μοιάζουν με την έλικα του DNA

Αυτός είναι ο ένας beauty μύθος που πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις