Το απόλυτο τρικ για να δείχνεις σα να γύρισες από διακοπές χωρίς να έχεις κάτσει λεπτό στον ήλιο

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Το απόλυτο τρικ για να δείχνεις σα να γύρισες από διακοπές  χωρίς να έχεις κάτσει λεπτό στον ήλιο

Ηλιοκαμένη θεά σε δευτερόλεπτα

Οι πιθανότητες να έχεις μαυρίσει ήδη αρκετά είναι μεγάλες. Είμαστε στην Ελλάδα τον Αύγουστο… και να μην έχεις πάει στην παραλία κάποιο χρώμα το έχεις πάρει. Ωστόσο, το πρόσωπό σου (και το δικό μας) έχει κάποια διαφορά από το υπόλοιπο σώμα. Βλέπεις, οι φωνές και τα κηρύγματά μας έχουν πιάσει τόπο κατά το ήμισυ αφού προστατεύεις ευλαβικά το δέρμα του προσώπου σου… ας είναι, απ’ το τίποτα!

kapuluancoconut 31788412 616300722038274 6837247309965688832 n

Σε κάθε περίπτωση, δεν θέλεις το πρόσωπο να έχει μεγάλη διαφορά από το σώμα και έτσι «την πέφτεις» στο μπρόνζερ και γίνεται ένας μικρός χαμός. Δεν είναι όμως αυτή η πιο αποτελεσματική λύση… Το μπρόνζερ ενισχύει το μαύρισμά σου και σου δίνει λάμψη (τα έχουμε πει). Δεν σε μαυρίζει. Δεν είναι φούμο! Το μυστικό για το τέλειο ηλιοκαμμένο look, χωρίς ήλιο και χωρίς να φαίνεται πως έχεις βάλει κάτι είναι η ενυδάτωση με λίγη βοήθεια!

The Body Shop Honey Bronze Drops of Sun

Όταν λέμε βοήθεια εννοούμε το bronzer σε σταγόνες όπως το The Body Shop, Honey Bronze Drops of Sun. Αυτές οι σταγόνες φτιάχτηκαν για να «λιώνουν» επάνω στο δέρμα σου, να γίνονται ένα με αυτό και να σε κάνουν λίγο πιο ηλιοκαμένη. Αν τις ρίξεις όμως μέσα στην ενυδατική σου τότε το αποτέλεσμα θα είναι πιο φυσικό από ποτέ!

Lancaster 365 Sun Kissed Drops

Οι άλλες αγαπημένες μας σταγόνες μπρόνζερ είναι οι Lancaster, 365 Sun Kissed Drops που μπορούν να κάνουν το ίδιο! Ρίχνεις μερικές (ανάλογα με το πόσο μαύρο είναι το σώμα σου) μέσα στην ενυδατική σου και είσαι έτοιμη.

kapuluancoconut 13561681 1088996604472443 657212673 n

Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με το σώμα σου στην περίπτωση που δεν σε έχει δει ο ήλιος παρά μόνο μέσα από το αυτοκίνητο. Βάζεις μερικές σταγόνες μέσα στην ενυδατική του σώματός σου και την περνάς στο δέρμα σου για ένα λίγο πιο μπρονζέ look… είπαμε, δεν κάνουν και θαύματα. Αν θέλεις θαύματα πήγαινε για spray tan!

Διάβασε ακόμα:

Δεν έχεις πάρει ακόμα άρωμα; Δες τα πιο fresh καλοκαιρινά εκεί έξω

5 ζελέ για να κάνεις το τέλειο wet look

H Elle Fanning έκανε την πιο hot αλλαγή στα μαλλιά της