Oh yes! Αυτός είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για να ανανεώσεις το χτένισμά σου!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Oh yes! Αυτός είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για να ανανεώσεις το χτένισμά σου!

Είναι πανεύκολο και μπορείς να το κάνεις ακόμα και τώρα!

Αν είχαμε ένα cent για κάθε τσιμπιδάκι που έχουμε χάσει αυτή τη στιγμή θα παίρναμε πρωινό επάνω σε κάποιο κότερο στην Καραϊβική. Τα τσιμπιδάκια είναι τα αξεσουάρ που έχουν τη –σχεδόν- μαγική ικανότητα να εξαφανίζονται όταν τα χρειάζεσαι και να εμφανίζονται όταν ψάχνεις κάτι το τελείως διαφορετικό.

TSIBIDAKIA

Τα αγαπάμε όμως και σήμερα θα τα αγαπήσουμε και θα τα αγαπήσεις ακόμα περισσότερο. Βλέπεις, τα ταπεινά, οικονομικά τσιμπιδάκια που κρύβονται στο σπίτι, την τσάντα, τα νεσεσέρ και το αυτοκίνητό σου, μπορούν να κάνουν το χτένισμά σου να μοιάζει σα να κατέβηκες από την πασαρέλα.

rs 634x1024 180215112132 634 Hailey Baldwin Zadig Voltaire Hair CLips.jl.021518

Το trend με τα τσιμπιδάκια βέβαια δεν είναι νέο αλλά επανήλθε όταν οι Zadig & Voltaire στόλισαν τα μαλλιά των μοντέλων τους με τσιμπιδάκια (μιλήσαμε σχετικά).

KATE MARA TSIBIDAKIA

Και φυσικά οι αγαπημένες σου celebrities όπως η Kate Mara έχουν περπατήσει στο κόκκινο χαλί με άπειρα τσιμπιδάκια στα μαλλιά τους. Με μόλις μία χούφτα λοιπόν, μπορείς να κάνεις τα δικά σου μαλλιά να σταθούν στη θέση τους ΚΑΙ να αποκτήσουν περισσότερο στιλ αλλά για να μην μένουμε μόνο στη θεωρία, δες παρακάτω 15 διαφορετικά looks που μπορείς να κάνεις με τα τσιμπιδάκια σου και σταμάτα να προσπαθείς να τα κρύψεις!