DIY Time! Η Farah Dhukai σου δείχνει πως θα ενυδατώσεις τα μαλλιά σου με 3 υλικά που έχεις ήδη

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
DIY Time! Η Farah Dhukai σου δείχνει πως θα ενυδατώσεις τα μαλλιά σου με 3 υλικά που έχεις ήδη

Είναι τόσο εύκολο που θα γελάσεις…

Τα ξηρά μαλλιά είναι ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί πολλές από εμάς. Μάλιστα, πάρα πολλές έχουν ένα ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα: Λιπαρή ρίζα και ξηρές άκρες. Αυτό είναι αποτέλεσμα του styling, των βαφών και των τεχνικών εργασιών αλλά δεν έχει σημασία η πηγή του προβλήματος γιατί αυτή η συνταγή που θα σου δείξουμε αντιμετωπίζει το πρόβλημα ανεξάρτητα με την αιτία.

Untitled design

Για να είμαστε ξεκάθαρες, δεν θα σου δείξουμε εμείς τη συνταγή αλλά η λατρεμένη μας beauty vlogger Farah Dhukai που έχει τα πιο όμορφα μαλλιά στο Instagram! Η Farah λοιπόν, που έχει καταγωγή από την Ινδία, συχνά μας δείχνει DIY συνταγές που ξέρει από τη γιαγιά της και αυτή τη φορά είπε να μας «χαρίσει» το απόλυτο ελιξίριο που καταπολεμά τα ξηρά μαλλιά! Γιατί όμως διαλέγουμε αυτή τη συνταγή και όχι τόσες άλλες που κυκλοφορούν στο Instagram; Για 3 λόγους: α) Όποια συνταγή της Farah έχουμε δοκιμάσει κάνει όντως δουλειά, β) η συγκεκριμένη απαιτεί 3 υλικά που έχουμε ήδη στο σπίτι και γ) Μυρίζει τέλεια! Δες τη όμως και θα σου εξηγήσουμε περισσότερα παρακάτω…


https://www.instagram.com/p/BpDpNUWH_2I/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Όπως είδες, η συνταγή θέλει μόνο δεντρολίβανο, λεβάντα και ένα φύλλο αλόης. Το τελικό μείγμα είναι σαν ένα super δραστικό και ευωδιαστό leave in conditioner που δεν θέλει ξέβγαλμα! Ενυδατώνει απίστευτα τα μαλλιά, τους χαρίζει εκτυφλωτική λάμψη και παράλληλα αποτρέπει τη λιπαρότητα! Τι άλλο ακόμα να ζητήσουμε; Ένα scooter; Δοκίμασέ το σήμερα κιόλας και ό, τι περισσέψει φύλαξέ το στο ψυγείο, έχει διάρκεια ζωής έως και 2 εβδομάδες! Καλή επιτυχία and thank you Farah!

Διάβασε ακόμα:

Έχεις σγουρά μαλλιά; Μην τα ισιώνεις! Έχουμε χτενίσματα για εσένα…

Το «μυστικό» για να έχεις πάντα ξεκούραστο βλέμμα. Όλοι το αναζητούσαν, εμείς το βρήκαμε!

Τα προϊόντα με αμύγδαλο δεν πρέπει να λείπουν από την περιποίησή σου