L’ Agent: Ένας πράκτορας κοιτάει από την κλειδαρότρυπα

L’ Agent: Ένας πράκτορας κοιτάει από την κλειδαρότρυπα

Ο οίκος Agent Provocateur κατανοώντας το δεσμό που υπάρχει ανάμεσα στην όσφρηση και την αποπλάνηση, και λάνσαρε το νέο γυναικείο άρωμα, L' Agent.

Το μυστικό για να είναι το άρωμα που φοράτε, κάτι παραπάνω από ένα απλό άρωμα κρύβεται στη συνταγή του L' Agent. Πρόκειται για ένα προκλητικό «φίλτρo» που αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις σ΄ ένα σύννεφο ανατολίτικων λουλουδιών, μεθυστικού amber και ερωτικού musk.

Εκτός από τα συστατικά της πυραμιδικής δομής, το νέο άρωμα περιέχει κι ένα μυστικό συστατικό, με απίστευτα ισχυρές και ακαταμάχητες ιδιότητες. Πρόκειται για τη Φερομόνη, ένα συστατικό που διεγείρει τις αισθήσεις, ενεργοποιεί το σεξουαλικό ένστικτο και αποτελεί το μυστικό όπλο που ενισχύει τη θηλυκότητα και τον αισθησιασμό της γυναίκας.

Ηδονικά μυστηριώδες και αισθησιακά σαγηνευτικό, το L' Agent ενσαρκώνει τη σύγχρονη μοιραία γυναίκα, μία εξαιρετικά ελκυστική και δυναμική γυναίκα – έναν μυστικό πράκτορα – που ξελογιάζει και ελκύει όπου πάει, αβίαστα, αμέτρητους θαυμαστές αλλά δεν χάνει ποτέ τον έλεγχο.

Oι νότες κορυφής αποτελούνται από συστατικά που σαγηνεύουν : ροζ πιπέρι, αιθέριο έλαιο davana, ylang-ylang, ξύλο τριανταφυλλιάς και angelica. Aπίστευτα ισχυρό και δελεαστικό μείγμα στις νότες καρδιάς, όπως γεράνι, bourbon, εκατοντάφυλλο τριαντάφυλλο, γιασεμί sambac, αιθέριο έλαιο tuberose και osmanthus. H βάση περιλαμβάνει τις πιο αινιγματικές νότες, όπως πατσουλί, σανδαλόξυλο, κρύσταλλα κεχριμπαριού, σπόρους tonka, μύρο και μαύρο musk.

Tο Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσουν και τα συμπληρωματικά προϊόντα σώματος του νέου αρώματος και τότε η αποπλάνηση δε θα έχει γυρισμό.