Έτσι θα συνεφέρεις την επιδερμίδα σου μετά τις κραιπάλες των γιορτών

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Έτσι θα συνεφέρεις την επιδερμίδα σου μετά τις κραιπάλες των γιορτών

Πέντε απλά βήματα θα σε κάνουν να δείχνεις ανθρώπινη για το γραφείο

Οι γιορτές πέρασαν και επίσημα πλέον και άφησαν πίσω τους υπέροχες αναμνήσεις και μία επιδερμίδα απλά αγνώριστη. Το αλκοόλ, τα φαγητά, το αλάτι, η ζάχαρη και το αλλεπάλληλο μακιγιάζ ταλαιπώρησαν το δέρμα σου και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Συμβαίνει σε όλες μας και δεν πειράζει! Στόχος ήταν να περάσεις καλά και αυτό έκανες συνεπώς δεν μετανιώνεις; Τίποτα. Όσο για τα υπόλοιπα… Φτιάχνουν και μάλιστα με πολύ απλό τρόπο. Έχουμε τα 5 βήματα που θα σε βοηθήσουν να συνεφέρεις την επιδερμίδα σου και να ξεκινήσεις την χρονιά λάμποντας! Με το ένα, με το δύο με το τρία…

Dos Jade Roller

Το μασάζ
Βαριέσαι, το ξέρουμε. Όμως λίγο μασάζ στο πρόσωπο θα κάνει όλη τη διαφορά και αν μάλιστα το κάνεις με ένα Jade Roller όπως αυτό πιο πάνω, θα δεις το πρόσωπό σου να μεταμορφώνεται μπροστά στα μάτια σου. Βάλτο στο ψυγείο για να παγώσει λίγο και στη συνέχεια χρησιμοποίησε τη μεγάλη επιφάνεια σε όλο σου το πρόσωπο και τη μικρή κάτω από τα μάτια σου. Οι κινήσεις σου θα πρέπει να είναι ανοδικές και ελαφριές και να μην επιμείνεις περισσότερο από ένα λεπτό σε όλο το πρόσωπο.

Estee Lauder Clear Difference Purifying Exfoliating Mask

Η απολέπιση
Είναι απαραίτητη για να βοηθήσεις το δέρμα σου να λάμψει και πάλι και θα την κάνεις με μία μάσκα. Η Estee Lauder, Clear Difference Purifying Exfoliating Mask είναι μία μάσκα διπλής δράσης για βαθύ καθαρισμό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποτοξινωτική μάσκα ή ως απολεπιστικό προϊόν που αφαιρείται εύκολα.

Pixi Hydrating Milky Mist

Μετά την απολέπιση
Το πρόσωπό σου χρειάζεται δροσιά και ενυδάτωση και θα του την χαρίσεις σε πρώτη φάση με ένα ενυδατικό σπρέι που θα το τονώσει ελαφρά. Αγαπημένο μας είναι το Pixi, Hydrating Milky Mist που παρέχει ένα άμεσο κύμα ενυδάτωσης με υαλουρονικό οξύ για αναπλήρωση του όγκου της επιδερμίδας.

Patchology FlashPatch

Εντατική θεραπεία
Για να βοηθήσεις τα μάτια σου να ξεπρηστούν καλύτερα και να αναζωογονηθούν θα στραφείς στα ειδικά patches που φτιάχτηκαν για αυτήν ακριβώς την περίπτωση. Τα καλύτερα εκεί έξω είναι τα Patchology, FlashPatches που χαρίζουν άμεση δόση ενυδάτωσης και είναι ιδανικά για τη μείωση των σημαδιών κόπωσης και την ανακούφιση των ματιών από το πρήξιμο.

TonyMoly Im Real Nutrition Avocado Mask Sheet

Τροφή
Τέλος, το δέρμα σου χρειάζεται θρέψη και το αβοκάντο είναι η τέλεια πηγή τροφής! Μπορείς να φτιάξεις μόνη σου μία μάσκα με αβοκάντο και ελαιόλαδο ή απλά να πάρεις μία sheet mask όπως η TonyMoly, I'm Real Nutrition Avocado Mask Sheet που περιέχει εκχυλίσματα αβοκάντο και ανανεώνει την επιδερμίδα άμεσα!