Το μυθικό μαύρισμα έχει ιστορία

Το μυθικό μαύρισμα έχει ιστορία

Lancaster: Μία μάρκα, ένα χαρακτηριστικό χρώμα και μία ευρεία γκάμα προϊόντων που εξασφαλίζουν σε κάθε γυναίκα, μοναδικό και προστατευμένο μαύρισμα.

Το μαύρισμα που επιθυμούμε είναι το αψεγάδιαστο και χρυσαφένιο χρώμα στην απόχρωση της καραμέλας με μία λάμψη αισθησιασμού, που δε μοιάζει με κανένα άλλο. Είναι το μαύρισμα που δίνουν στην επιδερμίδα τα αντηλιακά προϊόντα της Lancaster, τα οποία σέβονται και προστατεύουν την επιδερμίδα και χάρης το σύμπλεγμα TAC, δίνουν ομοιόμορφο τέλειο μαύρισμα.

Η φυσική διαδικασία σύνθεσης της μελανίνης ενεργοποιείται και μαζί η διαδικασία διανομής της στα στρώματα της επιδερμίδας, για ένα βαθμιαίο και απίστευτα λαμπερό μαύρισμα. Νεωτεριστικές τεχνολογίες χρησιμοποιούνται σε μία ευρεία γκάμα προϊόντων που ικανοποιούν όλες μας τις επιθυμίες για προστασία κάτω από τον ήλιο.

Η εξειδικευμένη τεχνολογία στην καρδιά όλων των προϊόντων Lancaster περιστρέφεται γύρω από τη δημιουργία, την εξέλιξη και την ενίσχυση του μαυρίσματος. Το 1971 γεννήθηκαν τα προϊόντα Tanning Lotion, το 19997 τα Tan Maximizer και το 1979 τα Tan Deepener αντίστοιχα.

Άλλο ένα μεγάλο κεφάλαιο για τη Lancaster, είναι το μαύρισμα χωρίς ήλιο, με το προϊόν Face Bronzer που παρουσιάστηκε το 1971 και παραμένει κορυφαίο σε πωλήσεις μέχρι σήμερα.

Οι καινοτομίες συνεχίστηκαν με τις σειρές Sun Men και Sun Sport, Precious Sun και Sun Age Control που συνδυάζουν την αντηλιακή με την αντιρυτιδική προστασία.

Όποια κι αν είναι η ανάγκη σας κάτω από τον ήλιο με τη Lancaster είστε καλυμμένες και απόλυτα ευχαριστημένες με το κατάλληλο προϊόν για εσάς.