DIY Time! Δες πως θα κάνεις μόνη σου το πιο τέλειο νυφικό μανικιούρ

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
DIY Time! Δες πως θα κάνεις μόνη σου το πιο τέλειο νυφικό μανικιούρ

Ένα video σου δείχνει πόσο απλό είναι

Το νυφικό μανικιούρ είναι πολύ σημαντικό αλλά δεν του δίνουμε πάντα την προσοχή που πρέπει. Οι περισσότερες νύφες κάνουν ένα κλασικό γαλλικό ή κάποιο ροζ-λευκό και τελειώνει εκεί η υπόθεση. Συμφωνούμε απόλυτα! Η ημέρα επιβάλλει κομψότητα και έτσι το nail art δεν είναι απαραίτητο. Βέβαια… Εξαρτάται από το nail art! H OPI, έχει δημιουργήσει για το κανάλι της στο YouTube μερικά τέλεια νυφικά, nail art σχέδια που μπορείς να κάνεις και μόνη σου και είναι απίστευτα elegant και διακριτικά. Από αυτά, ξεχωρίσαμε το «Long White Train» που θυμίσει γαλλικό αλλά δεν είναι ακριβώς και μπορείς να το κάνεις μόνη σου σε 5 λεπτά. Πάτα paly και τα λέμε παρακάτω!



Όπως είδες είναι πανεύκολο και τα μόνο πράγματα που θα χρειαστείς (εκτός από βάση και top coat) είναι ένα κομμάτι καθαρό σφουγγάρι και τα εξής δύο βερνίκια νυχιών:

Untitled design

Το ροδαλό Baby Take a Vow και το λευκό Alpine Snow. Είναι ο τέλειος νυφικός συνδυασμός και το πιο εύκολο μανικιούρ ever! Μπορείς μάλιστα να χρησιμοποιήσεις την ίδια τεχνική με το σφουγγάρι για να κάνεις ντεγκραντέ εφέ με όποια χρώματα θέλεις σε περίπτωση που δεν είσαι η νύφη αλλά η κουμπάρα ή απλά καλεσμένη!

Διάβασε ακόμα: Η ανθοπώλης της Meghan Markle έκανε σειρά αξεσουάρ μαλλιών και ξέρουμε που θα τη βρεις