Video! Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε το τέλειο καλοκαιρινό χτένισμα και σου λέμε πώς θα το αντιγράψεις

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Video! Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε το τέλειο καλοκαιρινό χτένισμα και σου λέμε πώς θα το αντιγράψεις

Είναι εύκολο και super πρακτικό!

Η Μαίρη Συνατσακη είναι ένα κορίτσια σαν όλες εμάς! Την λατρεύουμε όταν ανεβάζει selfies άβαφη, όταν τολμά με το μακιγιάζ της (hello, Γωγώ Νικηφοράκη!) και όταν επαναλαμβάνει looks γιατί… Γιατί όχι;! Ένα look επανέλαβε στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram αλλά αντί να μας τραβήξει το –ομολογουμένως τέλειο- φόρεμά της την προσοχή, μας ξετρέλανε με τη δεύτερη φωτογραφία της όπου ο Στέφανος Βασιλάκης της είχε κάνει το τέλειο χτένισμα!


https://www.instagram.com/p/BySObsjnc4X/

Μία πλαϊνή, γαλλική κοτσίδα που κατέληγε σα χαμηλή αλογοουρά! Είναι τέλειο για καλοκαίρι, δίνει επιπλέον πόντους στιλ στην κατά τα άλλα βαρετή αλογοουρά και μπορεί να σε σώσει τις ημέρες που τα μαλλιά σου απλά δεν υπακούν με τίποτα. Πως θα την κάνεις όμως; Βρήκαμε το τέλειο video για να σε βοηθήσουμε και είναι φυσικά της λατρεμένης μας Μissy Sue! Δες το και συνέχισε να διαβάζεις για επιπλέον tips!



Όπως είδες δεν είναι δύσκολο! Για να πετύχει με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία το χτένισμά σου, φρόντισε να μην είσαι φρεσκολουσμένη ή αν έχεις λουστεί μόλις, ψέκασε το σημείο που θα πλέξεις με λίγο ξηρό σαμπουάν. Επίσης, μην τη λύσεις πριν κοιμηθείς! Κάτι μας λέει πως θα ξυπνήσεις με super Boho στιλ… Καλή επιτυχία!

Διάβασε ακόμα: H κοτσίδα στεφάνι είναι το τέλειο χτένισμα για το ΣΚ για πολλούς λόγους