DIY Time! Φτιάξε το δικό σου body butter με άρωμα πορτοκαλιού

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
DIY Time! Φτιάξε το δικό σου body butter με άρωμα πορτοκαλιού

Είναι εύκολο και πολύ απολαυστικό!

Το καλοκαίρι ταλαιπώρησε την επιδερμίδα σου. Ναι, την ενυδάτωνες καθημερινά μετά τη θάλασσα και προσπαθούσες να τη φροντίζεις όμως ο ήλιος και η θάλασσα ακύρωναν τη μισή φροντίδα που της έδειχνες. Τώρα λοιπόν που τα μπάνια και η ηλιοθεραπεία σιγά σιγά θα σταματήσουν, πρέπει να της χαρίσεις εντατική θρέψη και ενυδάτωση και είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε! Πριν σπεύσεις στα καταστήματα για να αγοράσεις ένα νέο body butter, μάθε πως είναι πανεύκολο να φτιάξεις το δικό σου. Θα χρειαστείς μόλις τρία υλικά που μπορείς να βρεις πανεύκολα και δέκα λεπτά για την παρασκευή του. Διάβασε την συνταγή παρακάτω και δοκίμασέ τη σήμερα το απόγευμα!

Best Benefits Of Shea Butter For Skin Hair And Health

Υλικά:
Μία κουταλιά της σούπας βούτυρο καριτέ
Μία κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας
Χυμό από ένα πορτοκάλι
Ένα βαζάκι που να κλείνει καλά

monika grabkowska qSkWlOBHia0 unsplash

Το βούτυρο καριτέ και το λάδι καρύδας είναι πανίσχυρα ενυδατικά συστατικά που θρέφουν σε βάθος και μαλακώνουν το δέρμα. Το πορτοκάλι είναι γεμάτο αντιοξειδωτικά, βιταμίνη C και έχει τέλειο άρωμα συνεπώς είναι ό, τι πρέπει για την εποχή και τις ανάγκες σου.

coconuts coconut oil on chopping board 1296x728 0

Παρασκευή:
Πριν ξεκινήσεις να φτιάχνεις το body butter βάλε το λάδι καρύδας στο ψυγείο έτσι ώστε να γίνει λίγο πιο πηχτό και να μπορείς να το δουλέψεις. Στύψε το πορτοκάλι σε ένα μπολ και ρίξε μέσα το λάδι καρύδας. Ανακάτεψε πολύ καλά και όταν έχεις ένα ομοιόμορφο μείγμα πρόσθεσε το βούτυρο καριτέ. Συνέχισε να ανακατεύεις μέχρι να έχεις μία ομοιόμορφη πάστα. Βάλε το υλικό σου μέσα στο βαζάκι και χρησιμοποίησέ το όποτε θέλεις. Είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για τα πόδια και τους αγκώνες σου και αν θέλεις μπορείς να το φυλάξεις στο ψυγείο. Καλή επιτυχία!

Διάβασε ακόμα: Χάζεψε αυτά τα nail art πριν πέσεις για ύπνο… You know you want to!