«Έβαψαν» τα νύχια σου από το βερνίκι; Υπάρχουν τρία πράγματα που μπορείς να κάνεις

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
«Έβαψαν» τα νύχια σου από το βερνίκι; Υπάρχουν τρία πράγματα που μπορείς να κάνεις

Και τα υλικά τα έχεις ήδη στο σπίτι

Αν είσαι μία beauty τεμπέλα τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παρακάμπτεις τη βάση στο μανικιούρ και να περνάς το βερνίκι απευθείας στο νύχι σου. Δεν κάνεις κάτι δραματικά κακό αλλά… Έρχεσαι αντιμέτωπη με ένα δράμα όταν τα ξεβάφεις. Το βερνίκι «ποτίζει» και «βάφει» την επιφάνεια του νυχιού σου και δεν βγαίνει εύκολα! Αν μάλιστα βάφεις τα νύχια σου κόκκινα, φούξια ή μαύρα τότε τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα. Όχι, μην τρομάζεις…. Υπάρχουν λύσεις και έχουμε τις τρεις καλύτερες που έχουμε δοκιμάσει παρακάτω. Κράτα σημειώσεις…

large oksi

#1 Οξυζενέ
Το οξυζενέ μπορεί να απομακρύνει τους λεκέδες από τα νύχια σου και παράλληλα να εξαφανίσει τις κιτρινίλες (2 σε 1)! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις οξυζενέ σε ένα μπολ μαζί με νερό (αναλογία 2 προς 1) και να αφήσεις τα δάχτυλά σου να μουλιάσουν για 15 λεπτά. Στη συνέχεια βγάλτα, τρίψε απαλά και πέρνα τους ένα λαδάκι για ενυδάτωση.

lauren mancke sil2Hx4iupI unsplash

#2 Λεμόνι
Το λεμόνι περιέχει οξέα τα οποία απομακρύνουν τους λεκέδες από τα νύχια πάρα μα πάρα πολύ καλά. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να κόψεις ένα λεμόνι και να τρίψεις με τη σάρκα του τα νύχια σου. Μην το κάνεις στα γρήγορα όμως… Χρειάζεται να επιμείνεις λίγη ώρα αλλά αξίζει γιατί θα έχεις τα πιο λευκά νύχια που είχες ποτέ.

tea tree

#3 Tea Tree Oil
Ναι, ναι το λαδάκι που βάζεις στα σπυράκια σου και με το οποίο απολυμαίνεις την ατμόσφαιρα στο σπίτι σου μπορεί να λειτουργήσει σαν… «γόμα» για τους λεκέδες στα νύχια. Απλά ρίξε μία σταγόνα επάνω στο κάθε νύχι και άφησέ το λάδι να κάνει τα μαγικά του. Μην το αφαιρέσεις για το υπόλοιπο της ημέρας και μέχρι να ξημερώσει η επόμενη θα έχουν εξαφανιστεί οι λεκέδες.

Διάβασε ακόμα: Shellac vs Gel: Ποια είναι η διαφορά τους; Ποιο είναι καλύτερο; Ποιο να διαλέξεις; Όλα εδώ…