Τρεις τρόποι για να διώξετε την κυτταρίτιδα

Τρεις τρόποι για να διώξετε την κυτταρίτιδα

Μέσα κι έξω από τη μπανιέρα νικήστε την κυτταρίτιδα με τη βοήθεια της Fresh Line.

Το Anticellulite oil Αφροδίτη της Fresh Line είναι ένα πλούσιο, παχύρευστο αρωματικό λάδι βασισμένο σε συμπλέγματα φυτικών ελαίων για μασάζ κατά της κυτταρίτιδας. Τα αιθέρια έλαια μειώνουν την κατακράτηση υγρών και ενεργοποιούν την αποβολή τοξινών ενώ ενυδατώνουν την επιδερμίδα και την αφήνουν εμφανώς πιο απαλή.

Υπάρχουν τρεις τρόποι να το χρησιμοποιήσετε και να αξιοποιήσετε τις ιδιότητες του:

1. Στο νερό της μπανιέρας για λουτρό ή στα λουτρά των άκρων:
Ρίξτε από μία έως δέκα σταγόνες ανάλογα με την ποσότητα του νερού. Το νερό μαλακώνει και το λάδι ενυδατώνει την επιδερμίδα σας.

2. Τρίψιμο σώματος:
Με δύο σταγόνες λάδι σε στεγνή λούφα, βούρτσα ή σφουγγάρι, τρίψτε το σώμα όσο είναι στεγνό, πριν ή μετά το μπάνιο. Δημιουργείται υπεραιμία, τονώνεται η μικροκυκλοφορία και αποβάλλονται οι τοξίνες . Ταυτόχρονα η επιδερμίδα γίνεται βελούδινη, απαλή και αρωματίζεται.

3. Μασάζ σώματος:
Σε καθαρό σώμα κάντε μασάζ κυκλικά και απαλά με κινήσεις από κάτω προς τα πάνω. Ρίξτε λίγο λάδι κάθε φορά στις παλάμες, γιατί είναι πολύ παχύρευστο και απλώνεται πολύ. Το σώμα ενυδατώνεται εσωτερικά και εξωτερικά για πολλές ώρες, ενώ τα αιθέρια έλαια διεισδύουν στην επιδερμίδα δημιουργώντας αίσθημα ηρεμίας, χαλάρωσης και αναζωογόνησης.