Ξέμεινες από ασετόν; Μάθε πώς αλλιώς θα ξεβάψεις τα νύχια σου

Μαρία Ροδίτη
Ξέμεινες από ασετόν; Μάθε πώς αλλιώς θα ξεβάψεις τα νύχια σου

Μην αγχώνεσαι! Για όλα υπάρχει εναλλακτική λύση.

Μπορεί να έχεις πολύ καιρό να κάνεις μανικιούρ και είναι λογικό κάποια στιγμή το βερνίκι να έχει ξεθωριάσει ή τα νύχια σου να φαίνονται εντελώς απεριποίητα. Οι πολλές υποχρεώσεις της καθημερινότητας, το τρέξιμο για τη δουλειά και το ραντεβού στη nail artist σου που αργεί πολύ ακόμα σε αναγκάζουν να τα ξεβάψεις μόνη σου. Λογικό, πόσο να αντέξεις να βλέπεις τα απεριποίητα νύχια σου; Καλύτερα να τα ξεβάψεις και να τα αφήσεις μερικές μέρες να «ξεκουραστούν».

Κι εκεί που ψάχνεις, λοιπόν, το ασετόν σου, ανακαλύπτεις ότι σου έχει τελειώσει. Τι κάνουμε τώρα; Κανένα πρόβλημα! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις άλλα υλικά που έχεις ήδη σπίτι σου και να ξεβάψεις πολύ καλά τα ταλαιπωρημένα νύχια σου.

Δες παρακάτω τι μπορείς να χρησιμοποιήσεις αντί για ασετόν:

-Ξύδι και λεμόνι

lemon

Το ξύδι και το λεμόνι είναι όξινα, με αποτέλεσμα όταν συνδυαστούν να είναι ακόμα πιο ισχυρή η δράση τους. Ανακάτεψε αυτά τα δύο υλικά, βρέξε ένα βαμβάκι, άσε το να «ρουφήξει» το μείγμα για 20 λεπτά και έπειτα ξεκίνα να ξεβάφεις τα νύχια.

-Λευκή οδοντόκρεμα

toothpaste

Η οδοντόκρεμα περιέχει οξικό αιθυλεστέρα, συστατικό το οποίο συνήθως βρίσκεται σε όλες τις συσκευασίες ασετόν. Πάρε το σωληνάριο της οδοντόκρεμας και άπλωσε λίγη ποσότητα σε κάθε νύχι. Τρίψε τα νύχια με μια παλιά οδοντόβουρτσα που έχεις και ξέπλυνέ τα καλά.

Διάβασε ακόμα: Ξέχνα τα trends! Αυτά είναι τα διαχρονικά hairstyles που θα είναι πάντα στη μόδα