DIY Time! Φτιάξε μία τέλεια μάσκα μαλλιών με ένα αβγό

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
DIY Time! Φτιάξε μία τέλεια μάσκα μαλλιών με ένα αβγό

Μένουμε μέσα και κάνουμε beauté

Με τις εξελίξεις στον κόσμο γύρω μας και στην χώρα μας συγκεκριμένα να μας κρατούν μέσα στο σπίτι δεν θα σου το κρύψουμε, είχαμε αρχίσει να πλήττουμε! Ναι, ναι πλήττουμε! Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να περιορίσουμε τις εξόδους μας και να μείνουμε στο σπίτι γι´αυτό αποφασίσαμε κάθε μέρα να κάνουμε και από ένα beauté!

brina blum fBturNUtd8 unsplash

Κάθε μέρα λοιπόν θα ανεβάζουμε μία DIY συνταγή περιποίησης με απλά υλικά για τα οποία δεν θα χρειαστεί καν να πας στο σούπερ μάρκετ και θα ξεκινήσουμε με τα μαλλιά. Γιατί να μην κάνεις μία τέλεια μάσκα που θα σε σώσει από την ψαλίδα; Τι θα χρειαστείς;

1 αβγό, 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και 1 κουταλιά του γλυκού μέλι! Αναμειγνύεις όλα τα υλικά μαζί και στη συνέχεια τ περνάς σε όλα τα μαλλιά, από τη ρίζα ως και τις άκρες. Βάζεις ένα επεισόδιο της αγαπημένη ς σου σειράς στο Netflix και μόλις τελειώσει λούζεσαι κανονικά.

mae mu yl2d0CKW130 unsplash

Οι πρωτείνες του αβγού και το ελαιόλαδο θα θρέψουν σε βάθος τα μαλλιά σου ενώ το μέλι θα τα ενυδατώσει. Έτσι θα αποφύγεις την ψαλίδα και θα δεις τα μαλλιά σου πιο στιλπνά από ποτέ! Μόνο ένα πράγμα θέλουμε να προσέξεις: Να λουστείς πολύ καλά!

Το μέλι φεύγει δύσκολα και το αβγό μπορεί να αφήσει… μυρωδιές στα μαλλιά σου αν δεν τα ξεπλύνεις καλά. Κατά τα άλλα είμαστε σίγουρες πως θα λατρέψεις αυτή τη μάσκα όσο εμείς. Ραντεβού αύριο!

Διάβασε ακόμα: Μάκρυναν οι αφέλειές σου; Δες πώς θα τις φρεσκάρεις μόνη σου…