DIY Time! Διάβασε πώς θα κάνεις μόνη σου το τέλειο μανικιούρ βήμα-βήμα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
DIY Time! Διάβασε πώς θα κάνεις μόνη σου το τέλειο μανικιούρ βήμα-βήμα

Δεν είναι δύσκολο και θα περάσει ωραία η ώρα σου!

Κεφάλαιο μανικιούρ! Είναι το μικρό δώρο που κάναμε στους εαυτούς μας το οποίο τώρα πρέπει να κόψουμε για λίγο. Μόλις χθες εξηγήσαμε γιατί το Μένουμε Σπίτι δεν πρέπει να σημαίνει κάνουμε μανικιούρ στο σπίτι και, πριν πω οτιδήποτε άλλο, να σου θυμίσω να πληρώσεις κανονικά τη μανικιουρίστ σου παρ᾽όλο που δεν θα κάνεις μανικιούρ, εκείνη χρειάζεται τα χρήματα τώρα ενώ εσύ μπορείς να κάνεις τα νύχια σου μαζί της άλλη φορά. Προς το παρόν θα τα κάνεις μόνη σου και θα σε βοηθήσω εγώ…

Δεν χρειάζεται να έχεις τρομερό εξοπλισμό! Αν έχεις μία λίμα και ένα ξυλάκι μπορείς να κάνεις τα νύχια σου να δείχνουν περιποιημένα και να περάσεις ευχάριστα λίγη ώρα στην καραντίνα. Τα βήματα είναι απλά αλλά ένα είναι το πράγμα που πρέπει να προσέχεις….

Η απολύμανση! Πλύνε πολύ καλά τα χέρια σου πριν ξεκινήσεις και βάλε οινόπνευμα σε όλα σου τα εργαλεία. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να το κάνεις ακόμα και αν είσαι η μοναδική που τα χρησιμοποιεί. Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα ποτέ και ιδιαίτερα τώρα.

Τι θα χρειαστείς λοιπόν: Ένα μικρό μπολ με νερό και σαπούνι για να μουλιάσεις τα δάχτυλά σου. Μία λίμα και ένα buffer αν έχεις. Αν δεν έχεις δεν πειράζει, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ίδια λίμα. Ένα ξυλάκι για μανικιούρ ή κάτι άλλο, όχι αιχμηρό, για να σπρώξεις τις παρανυχίδες. Λαδάκι για τις παρανυχίδες ή ελαιόλαδο και κρέμα χεριών.

Συγκέντρωσε όλα σου τα εργαλεία σε ένα τραπέζι με καλό φως, πάρε και μία πετσέτα και ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και τις συμβουλές. Μέσα σε μισή ώρα θα έχεις σούπερ μανικιούρ που πολύ θέλω να το δω στο instagram you DIY queen you!

Διάβασε ακόμα: Κορονοϊός: Πόσο ασφαλές είναι να έρθει η μανικιουρίστ σου για μανικιούρ στο σπίτι;