4 βήματα για να απλώνεις σωστά την κρέμα ματιών και να βλέπεις άμεσα αποτελέσματα

Μαρία Ροδίτη
4 βήματα για να απλώνεις σωστά την κρέμα ματιών και να βλέπεις άμεσα αποτελέσματα

Δεν είναι τόσο απλή υπόθεση η φροντίδα του δέρματος κάτω από τα μάτια…

Όταν ακούς για κρέμες ματιών πιθανότατα δεν κάθεσαι να το αναλύσεις και πολύ. Ξέρεις (ή τουλάχιστον φαντάζεσαι) ότι πρέπει πρωί και βράδυ να απλώνεις την κρέμα στην περιοχή των ματιών και εκεί τελειώνει η υπόθεση. Τώρα, όμως, που μένεις στο σπίτι για να προστατευθείς από τον Κορονοϊό, έχεις όσο χρόνο χρειάζεσαι για να διαβάσεις, να μάθεις και να απλώσεις με τον σωστό τρόπο την κρέμα ματιών σου.

Δεν είναι τόσο απλή υπόθεση η φροντίδα της περιοχής κάτω από τα μάτια. Και στο τονίζω: ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. Κι αυτό, γιατί δεν πρέπει ποτέ να βάλεις κρέμα ματιών στο άνω βλέφαρο (aka καπάκι), διότι θα πρηστεί η περιοχή και εν τέλει θα νομίζεις ότι δεν έχεις επιλέξει καλής ποιότητας κρέμα ματιών.

Αφού, λοιπόν, επιλέξεις και αγοράσεις μια non comedogenic κρέμα ματιών (για να μην εμφανίσεις μαυράκια στα ζυγωματικά) και απορρίψεις εντελώς το σενάριο να την απλώσεις και στο καπάκι του ματιού, τότε είσαι έτοιμη να ακολουθήσεις τα 4 βήματα σωστής εφαρμογής της κρέμας, ώστε να δεις τα αποτελέσματα που θέλεις σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ανακάλυψέ τα στην παρακάτω gallery και εφάρμοσέ τα ASAP!

Διάβασε ακόμα: 9 χτενίσματα για αφέλειες που έχουν μακρύνει πολύ (και σε ενοχλούν)