Video! Δες πώς θα κάνεις το πρόσωπό σου… ανοιξιάτικο σε 5 μόνο λεπτά!

Video! Δες πώς θα κάνεις το πρόσωπό σου… ανοιξιάτικο σε 5 μόνο λεπτά!

Είναι σούπερ διασκεδαστικό και όμορφο και ό, τι πρέπει για τις βίντεο κλήσεις

Δεν ξέρουμε για εσένα αλλά εμείς αποφασίσαμε σήμερα πως enough is enough με την καραντίνα! Όχι, εννοείται δεν θα πάρουμε τους δρόμους. Θα καθίσουμε σπίτι όπως οφείλουμε για να είμαστε όλοι καλά και να τελειώσει αυτή η ιστορία με τον κορονοϊό. Αυτό που θα κάνουμε είναι να φέρουμε την άνοιξη στο σπίτι και επειδή βρίσκεσαι στο beauty department, καταλαβαίνεις πως δεν εννοούμε ότι θα φυτέψουμε λουλούδια στις γλάστρες!

Θα επιστρατεύσουμε το… νεσεσέρ μας και τις συμβουλές των ειδικών για να κάνουμε τα μάγουλά μας ροδαλά, σα να καθίσαμε με τις ώρες σε κάποιο καφέ στον ήλιο και θα ζωγραφίσουμε φακίδες! Ναι, ναι, ΝΑΙ φακίδες! Είναι χαριτωμένες, πανεύκολες και τώρα είναι η τέλεια ευκαιρία να προπονηθούμε σε αυτό το task που θα επαναλάβουμε το καλοκαίρι!

Πως θα τα κάνουμε όλα αυτά; για ποιους ειδικούς μιλάμε; Πάτα play στο παρακάτω video και θα καταλάβεις αλλά συνέχισε να διαβάζεις!



Η φανταστική Netta Szekely, senior artist της MAC είναι ένα υπέροχο κορίτσι που έχει… τέλεια tips όπως είδες. Προτείνουμε λοιπόν να φτιάξεις έναν καφέ, να πάρεις το νεσεσέρ και τον καθρέφτη σου κοντά σε ένα παράθυρο με άφθονο φως και να κάνεις ό, τι ακριβώς έκανε και η Netta… να φέρεις δηλαδή την άνοιξη στο πρόσωπό σου.

Και φυσικά μην ξεχάσεις πως στις 4 το απόγευμα έχουμε ραντεβού με μία άλλη, μοναδικά φανταστική senior artist της MAC, την Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου, η οποία θα είναι live στο Instagram του @queengr

Διάβασε ακόμα: Υπέροχα νέα! Την Πέμπτη η Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου και η MAC Cosmetics θα είναι μαζί μας