Ξεράθηκαν τα καλλυντικά σου; Σου έχουμε τη λύση!

Ξεράθηκαν τα καλλυντικά σου; Σου έχουμε τη λύση!

Όλα τα tips για να "ξαναζωντανέψεις" τα προϊόντα μακιγιάζ σου.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Καμία γυναίκα δεν χαίρεται να βλέπει τα αγαπημένα της προϊόντα μακιγιάζ σπασμένα ή ξεραμένα και το θέαμα είναι σίγουρα αποκαρδιωτικό. Ως γνωστόν όλες αφιερώνουμε ένα μεγάλο μέρος του εισοδήματός μας σε καλλυντικά και όταν έρχεται η στιγμή που βλέπεις τις επενδύσεις σου να πηγαίνουν χαμένες, κακά τα ψέματα, ένα δάκρυ κυλά.

Δεν χρειάζεται όμως να ανυσηχείς ούτε να στεναχωριέσαι αφού εμείς είμαστε εδώ για να σου δίνουμε λύσεις στα περισσότερα προβλήματα ομορφιάς. Αυτή τη φορά βρήκαμε μερικές χρήσιμες συμβουλές για το πώς θα επαναφέρεις τα ξεραμένα, κρεμώδη προϊόντα μακιγιάζ σου ώστε να μην χρειαστεί να τα πετάξεις.

cosmetics1

1) Φρόντισε να αποθηκεύεις τα προϊόντα σου ανάποδα

Είναι πολύ σημαντικό να αποθηκεύεις σωστά τα καλλυντικά σου αν δεν θέλεις να τα δεις άμεσα να ξεραίνονται. Πρέπει πάντα να τοποθετείς τα κρεμώδη προϊόντα σου ανάποδα, αφού με αυτό τον τρόπο θα εξασφαλίσεις ότι τα έλαια πηγαίνουν προς το εσωτερικό, διατηρώντας το προϊόν μαλακό.

2) Έλεγξε ξανά(και ξανά!) το καπάκι

Δεν είναι λίγες οι φορές που ξεχνάς πάνω στη βιασύνη σου να κλείσεις σφιχτά το καπάκι του δοχείου. Αυτός είναι ο no1 λόγος για να στεγνώσουν τα κρεμώδη προϊόντα σου. Προσπάθησε όταν τα χρησιμοποιείς να ελέγχεις πάντα το καπάκι για να είσαι σίγουρη πως έχει κλείσει καλά και δεν θα μπορεί να περάσει αέρας.

3) Χρησιμοποίησε setting spray

Αυτό είναι ένα hack έκτακτης ανάγκης που δεν παύει όμως να είναι αποτελεσματικό. Αν δεις κάποιο προϊόν σου πως έχει στεγνώσει αλλά θέλεις να το χρησιμοποιήσεις αμέσως, απλά ψέκασέ το με λίγο setting spray και άφησέ το να στεγνώσει. Το spray θα εισχωρήσει στο προϊόν και θα το κάνει αυτομάτως πιο μαλακό και εύπλαστο.

4) Εκμεταλλεύσου τη θερμότητα

Άλλο ένα κόλπο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να βάλεις το αποξηραμένο προϊόν σου κάτω από μια ζεστή λάμπα για περίπου μισό λεπτό μέχρι να το δεις να "ιδρώνει", πράγμα που σημαίνει ότι θα διακρίνεις μερικά σταγονίδια στην επιφάνεια. Αυτή είναι η ένδειξή ότι έχει μαλακώσει άρα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και πάλι με ευκολία.

5) Το primer θα σώσει την κατάσταση

Εάν τίποτα από τα παραπάνω δεν λειτουργήσει, το αγαπημένο σου primer θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Απλά πρόσθεσε μια μικρή ποσότητα στο ξεραμένο προϊόν σου και ανακάτεψε καλά.