Πώς θα καθαρίσεις σωστά τις ψεύτικες βλεφαρίδες σου;

Πώς θα καθαρίσεις σωστά τις ψεύτικες βλεφαρίδες σου;

Ακολούθησε τρία βήματα!

Οι περιποιημένες, πλούσιες και με ωραία καμπύλη βλεφαρίδες είναι αρεστές σε όλες τις γυναίκες. Είναι κι εκείνο το σημείο στο πρόσωπό μας που μόλις τονίσουμε με λίγη μάσκαρα, αμέσως αλλάζει το βλέμμα μας και γίνεται πιο έντονο και σαγηνευτικό. Δεν έχουν, όμως, όλες οι γυναίκες την τύχη να διαθέτουν μακριές και εντυπωσιακές βλεφαρίδες με αποτέλεσμα να καταφεύγουν στη λύση των ψεύτικων.

Συχνά, όμως, οι ψεύτικες βλεφαρίδες κάνουν τη ζωή μας δύσκολη, γιατί δεν ξέρουμε πώς να τις καθαρίσουμε με αποτέλεσμα να αγοράζουμε ξανά και ξανά καινούριες και να ξοδευόμαστε άδικα.

Ευτυχώς, όμως, υπάρχει τρόπος και τρία βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να καθαρίσεις σωστά τις ψεύτικες βλεφαρίδες σου και να μοιάζουν σαν ολοκαίνουριες.

false eyelashes

Photo: @katrina_eyelash_company

Αφαίρεσε την κόλλα.

Ξεκίνα απομακρύνοντας οποιαδήποτε ορατή ξηρή κόλλα, που έχει μείνει πάνω στη βάση των ψεύτικων βλεφαρίδων. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το τσιμπιδάκι φρυδιών για αυτήν τη διαδικασία.

Καθάρισε τις βλεφαρίδες.

Αν έχεις βάλει μάσκαρα στις βλεφαρίδες, πάρε δύο στρογγυλά βαμβακάκια, εμποτισμένα με υγρό ντεμακιγιάζ, και με απαλές κινήσεις χτένισε τα τουφάκια μέχρι να φύγει τελείως η μάσκαρα. Αν υπάρχουν ακόμη υπολείμματα σε πιο δύσκολα σημεία, μπορείς με την ίδια διαδικασία να χρησιμοποιήσεις μία μπατονέτα εμποτισμένη σε micellar water για να καθαρίσεις τις βλεφαρίδες.

Daks emn S17 009

Στέγνωσε τις βλεφαρίδες.

Χρησιμοποίησε μια χαρτοπετσέτα για να στεγνώσεις τις βλεφαρίδες και πίεσε απαλά προς τα κάτω. Απόφυγε τις απότομες και σκληρές κινήσεις. Αν δε θέλεις να τις φορέσεις ξανά, τοποθέτησέ τις στο ειδικό κουτάκι τους, ώστε να μη φθαρούν μέχρι την επόμενη φορά που θα τις αναζητήσεις.

Cover photo: @katrina_eyelash_company

Διάβασε ακόμα: 8 αδιάβροχα κραγιόν που θα μείνουν στα χείλη σου από το πρωί ως το βράδυ