7 make up tips για να δείχνεις ακόμα πιο εντυπωσιακή στις φωτογραφίες

7 make up tips για να δείχνεις ακόμα πιο εντυπωσιακή στις φωτογραφίες

Μήπως τόσο καιρό έφταιγε το μακιγιάζ που δεν σε ικανοποιούσε η selfie σου;

Τώρα πρέπει να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου. Πόσες φορές δεν έχεις κάτσει να βγάλεις μία selfie για να ανεβάσεις στο Instagram και τελικά τις έσβησες όλες, γιατί δεν σου άρεσες; Μπορεί να έφταιγε ο φωτισμός στο σημείο που καθόσουν, να μην «έγραφε» ωραία το top που φορούσες ή για κάποιο λόγο να είχε θολώσει η κάμερα του κινητού. Σκέφτηκες, όμως, ότι μπορεί και να έφταιγε το μακιγιάζ σου;

Είναι κρίμα πραγματικά να έχεις ετοιμαστεί για μια έξοδο, να έχεις φτιάξει τέλεια μαλλιά και φανταστικό (κατ’ εσέ) μακιγιάζ και τελικά καμία selfie να μην ανταποκρίνεται στα «θέλω» σου. Εκεί, λοιπόν, είναι η στιγμή που πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι ότι τελικά το make up σου μπορεί να μην είναι και τόσο σωστό. Το έντονο contouring, η λάθος προετοιμασία της επιδερμίδας πριν το μακιγιάζ ή ο λανθασμένος σχηματισμός των φρυδιών είναι μόνο μερικές αιτίες για τις οποίες δεν καταφέρνεις να βγάλεις μια εντυπωσιακή και καλαίσθητη φωτογραφία.

Αν θέλεις την επόμενη φορά που θα πατήσεις το κλικ για φωτογραφία να έχεις τέλειο αποτέλεσμα, δεν έχεις παρά να κάνεις scroll στην παρακάτω gallery και να ανακαλύψεις tricks μακιγιάζ που θα σου δώσουν αυτό που τόσο καιρό ζητούσες!

Διάβασε ακόμα: Μήπως το άγχος ευθύνεται για την πιτυρίδα στα μαλλιά σου;