DIY: Φτιάξε την πιο εύκολη μάσκα για να περιποιηθείς τα φρύδια σου (video)

Μαρία Ροδίτη
DIY: Φτιάξε την πιο εύκολη μάσκα για να περιποιηθείς τα φρύδια σου (video)

 Θα χρειαστείς μόνο δύο υλικά!

Τα φρύδια είναι ένα πολύ καθοριστικό σημείο του προσώπου. Είναι αυτά που δίνουν ένταση στο βλέμμα, αλλά και το σωστό κάδρο σε όλο μας το πρόσωπο. Κι όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, τα φρύδια μας ταλαιπωρούνται συχνά, όσο και οι βλεφαρίδες.

Το τσιμπιδάκι, το βουρτσάκι χτενίσματος και τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε για να βελτιώσουμε το σχήμα και το χρώμα τους αποτελούν τεράστια ταλαιπωρία για το τριχωτό της περιοχής. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο κρίνεται απαραίτητη η περιποίησή τους.

Άσε, λοιπόν, για λίγο τα καλλυντικά σου στην άκρη και φτιάξε μόνη σου μια πανεύκολη μάσκα φρυδιών, που θα δεις στο παρακάτω βίντεο.

Θα χρειαστείς:

-βαζελίνη

-καστορέλαιο

De La Renta bbt S19 008

Ανακάτεψε τα δύο υλικά με το δάχτυλό σου και άπλωσε το μείγμα στα φρύδια σου πριν πέσεις για ύπνο. Το πρωί ξέπλυνε καλά. Ακολούθησε αυτήν τη διαδικασία κάθε βράδυ για έναν μήνα και αμέσως θα δεις μεγάλη διαφορά στην τρίχα σου.

Σίγουρα το ξέρεις, αλλά και αν δεν το γνωρίζεις, το καστορέλαιο είναι αυτό που θα χαρίσει υγεία και περισσότερη ζωή στις τρίχες των φρυδιών σου. Το καστορέλαιο παρατείνει το διάστημα ζωής της τρίχας και έτσι δεν πέφτουν τόσες τρίχες ταυτόχρονα και μας κάνει να νομίζουμε πως έχουμε πιο πυκνά μαλλιά, βλεφαρίδες ή φρύδια. Μπορεί, λοιπόν, να μην μακραίνει τις τρίχες, αλλά έχει θρεπτικά συστατικά και θαυματουργά φυσικά έλαια, που πραγματικά έχει μεγάλη ανάγκη η τρίχα.

Δες παρακάτω το βίντεο:



Διάβασε ακόμα: Αυτά τα προϊόντα μαλλιών και μακιγιάζ λατρεύει η Kate Middleton