5 beauty tips που πρέπει να ξέρεις αν φοράς φακούς επαφής

Μαρία Ροδίτη
5 beauty tips που πρέπει να ξέρεις αν φοράς φακούς επαφής

Ίσως ξανασκεφτείς τον τρόπο που επιλέγεις τη μάσκαρα.

Αν φορούσες για πολλά χρόνια γυαλιά μυωπίας και κάποια στιγμή στην εφηβεία σου ή αργότερα δοκίμασες για πρώτη φορά τους φακούς επαφής, σίγουρα ακόμα θα θυμάσαι την ανακούφιση που ένιωσες. Κι αυτό συνέβη για πολλούς λόγους. Από τη μία δεν έψαχνες διαρκώς πού είχες αφήσει τα γυαλιά σου και από την άλλη μπορούσες- επιτέλους- να κάνεις όποιο μακιγιάζ ήθελες, χωρίς να σκέφτεσαι πια αν θα φαίνεται πίσω από τους φακούς των γυαλιών σου.

Όλα ωραία μέχρι εδώ, αλλά δε θα πρέπει να ξεχνάς ότι ακόμη και τώρα θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτική τόσο με τον τρόπο με τον οποίο βάφεσαι όσο και με κάποια beauty/makeup tips που πρέπει να ακολουθείς. Γιατί είναι βέβαιο ότι σε καμία περίπτωση δεν επιθυμείς να υπάρξουν υπολείμματα σκιάς στους φακούς επαφής σου, αλλά ούτε και να αισθάνεσαι φαγούρα ή τσούξιμο λόγω κάποιων ακατάλληλων προϊόντων που μπορεί να χρησιμοποιείς.

Για να μην αντιμετωπίσεις, λοιπόν, κανένα από αυτά τα προβλήματα εμείς συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery 5 beauty tips που χρειάζεται να γνωρίζεις και να ακολουθείς.

Διάβασε ακόμα: 4 τοπικές θεραπείες για να αντιμετωπίσεις την ακμή σου!