4 τοπικές θεραπείες για να αντιμετωπίσεις την ακμή σου!

Μαρία Ροδίτη
4 τοπικές θεραπείες για να αντιμετωπίσεις την ακμή σου!

Μήπως τις χρησιμοποιείς ήδη;

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος σε αυτήν τη γη που δεν έχει αντιμετωπίσει ακμή ποτέ στη ζωή του σίγουρα θεωρείται από τους πιο τυχερούς. Η ακμή, είτε σε βρίσκει στην εφηβεία, είτε στην ενήλικη ζωή σου, είναι μια κατάσταση που σε ταλαιπωρεί ψυχή τε και σώματι. Ο εκνευρισμός με τα σπυράκια, ο πολλαπλασιασμός τους, η καθυστέρηση στην εξάλειψή τους καταντούν ενοχλητικά και μας φθείρουν και ψυχολογικά.

Αν πέρασες ακμή, σίγουρα θα θυμάσαι εκείνες τις δύσκολες στιγμές που σκεφτόσουν πώς θα καλύψεις τα σπυριά για να πας στο πάρτι της καλύτερής σου φίλης, αλλά και πώς δε θα τα βλάψεις ταυτόχρονα για να μην πας και ξαναπάς στο δερματολόγο σου. Γιατί αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάς! Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις όταν δεις πολλά και συσσωρευμένα σπυράκια είναι να πας αμέσως στον δερματολόγο σου. Είναι ο μόνος που μπορεί να σε συμβουλεύσει σωστά σε τέτοια ζητήματα.

Αν πάλι βγάζεις μερικά σπυράκια μία στο τόσο εμείς είμαστε εδώ… Έχουμε στην παρακάτω gallery τέσσερις τοπικές θεραπείες ακμής, τις οποίες θα βρεις συνήθως σε μορφή κρέμας ή αλοιφής, σίγουρα θα σε βοηθήσουν πολύ στο πρόβλημά σου και πού ξέρεις; Μπορεί ήδη να τις έχεις χρησιμοποιήσει.

Διάβασε ακόμα: Marula oil: Το μυστικό της αντιγήρανσης από την Αφρική!