Πώς θα μετατρέψεις το κραγιόν σου σε lip gloss;

Μαρία Ροδίτη
Πώς θα μετατρέψεις το κραγιόν σου σε lip gloss;

Μπορείς να δεις τα χείλη σου να λάμπουν δημιουργώντας το τέλειο DIY lip gloss!

Το κραγιόν είναι ίσως το πιο απαραίτητο καλλυντικό στο καθημερινό μακιγιάζ κάθε γυναίκας. Είναι αυτό που δίνει χρώμα και φωτίζει το πρόσωπό μας, που μας κάνει να αισθανόμαστε αυτοπεποίθηση και που σπάνια αποχωριζόμαστε. Θα το βρεις παντού. Στο νεσεσέρ που έχεις στο μπάνιο, στις διάφορες τσάντες που αλλάζεις στην καθημερινότητά σου και στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου. Ωραία μέχρι εδώ, αλλά είχες σκεφτεί ποτέ ότι το καλοκαίρι με την τόση ζέστη δεν πρέπει να αφήνεις δεξιά και αριστερά το κραγιόν σου, γιατί θα λιώσει;

Χμμ… Έλα, παραδέξου το! Ήδη έκανες αυτό το λάθος, το κραγιόν σου έλιωσε και τώρα θέλεις να το πετάξεις. Όχι, μην το κάνεις! Το κραγιόν σου δεν είναι άχρηστο, μιας και μπορείς πανεύκολα και γρήγορα να το μετατρέψεις σε ένα ζουμερό lip gloss και να μην πάνε άδικα τα χρήματα που έδωσες για να το αγοράσεις.

metatropi lip gloss se lipstick diy

Θα χρειαστείς:

-Το λιωμένο κραγιόν ή και ένα οποιοδήποτε κραγιόν θέλεις (αν απλά μόνη σου επιθυμείς να το μετατρέψεις σε lip gloss)

-Βαζελίνη

-Ένα άδειο βαζάκι

Τοποθέτησε το κραγιόν και τη βαζελίνη μέσα στο βαζάκι, βάλε το βαζάκι στο φούρνο μικροκυμάτων και άσε το για 1-2 λεπτά. Έπειτα, βγάλε το, περίμενε λίγο να κρυώσει και άπλωσε το νέο lip gloss στα χείλη σου με τα δάχτυλα ή με ένα πινέλο.

Διάβασε ακόμα: Εσύ έχεις το σωστό χρώμα στο ψαλίδι βλεφαρίδων σου;