DIY: Αν ξέμεινες από προϊόν ντεμακιγιάζ, μπορείς να φτιάξεις το δικό σου…

Μαρία Ροδίτη
DIY: Αν ξέμεινες από προϊόν ντεμακιγιάζ, μπορείς να φτιάξεις το δικό σου…

Όλα κι όλα τρία υλικά σού είναι απαραίτητα!

Δεν ξέρω αν το θυμάσαι ή αν το εφαρμόζεις (εύχομαι να το κάνεις), αλλά θα στο πω για ακόμη μια φορά. Άλλωστε, επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως. Γι’ αυτό και θα σου τονίσω μετά από κάθε έξοδό σου και επιστροφή στο σπίτι, είτε είναι μεσημέρι, είτε απόγευμα, είτε σε βρήκε το ξημέρωμα, να κάνεις καλό και σχολαστικό ντεμακιγιάζ. Εκτός του ότι είναι και απαίσια η αίσθηση να κοιμάσαι βαμμένη, να αισθάνεσαι «βαρύ» το δέρμα σου και να λερώνεις και τις μαξιλαροθήκες, άλλο τόσο κακό μπορείς να κάνεις στην επιδερμίδα σου.

Σκέψου πόσο φραγμένοι είναι οι πόροι όταν έχεις καλύψει το δέρμα σου με αρκετές στρώσεις make up και πούδρας και πόσο εύκολο είναι – μην αφήνοντάς τη να αναπνεύσει- να δημιουργηθούν λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Και όχι, αυτό δεν το θέλουμε. Θέλουμε να αντικρίζουμε καθημερινά στον καθρέφτη μια φρέσκια εικόνα και μια λαμπερή και απαλή επιδερμίδα. Τι γίνεται, όμως, αν ξέχασες να πάρεις καινούριο υγρό ντεμακιγιάζ και δεν έχεις ούτε ένα μαντηλάκι βρε παιδί μου στο σπίτι;

Όχι, όχι δε θα κοιμηθείς άβαφη. Θα φτιάξεις το δικό σου υγρό ντεμακιγιάζ, σε ένα λεπτό και θα χρησιμοποιήσεις μόνο δύο απλά υλικά. Όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο, θα χρειαστείς δύο κουταλιές της σούπας ελαίου καρύδας και ίση ποσότητα baby shampoo. Αυτά τα δύο υλικά τα ρίχνεις μέσα σε ένα μπολ γεμάτο νερό και έχεις έτοιμο το προϊόν ντεμακιγιάζ σου.



Διάβασε ακόμα: Αμυγδαλέλαιο: Πώς θα σου χαρίσει λαμπερό δέρμα από την κορυφή ως τα νύχια;