Αυτό είναι το πιο εύκολο tip για να αποκτήσουν όγκο τα μαλλιά σου (video)

Μαρία Ροδίτη
Αυτό είναι το πιο εύκολο tip για να αποκτήσουν όγκο τα μαλλιά σου (video)

Το τέλειο trick απευθείας από την πλατφόρμα Tik-Tok.

Αν έχεις μαλλιά με πλούσιο όγκο, έχεις λύσει το πρόβλημά σου και μάλλον πάτησες κατά λάθος κλικ για να μπεις μέσα στο άρθρο ή και από περιέργεια… Αν, όμως, έχεις πολύ λεπτή τρίχα, μπορούμε να κατανοήσουμε τη λαχτάρα σου να μάθεις πώς ακριβώς θα αποκτήσεις πλούσια μαλλιά με εμφανή όγκο, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις τα χρήματά σου σε extensions και τρέσες ή άλλους τεχνητούς τρόπους.

Ξέρουμε, ξέρουμε… Έχεις βαρεθεί να βάζεις λακ, να κρεπάρεις τα μαλλιά και να έχεις μονίμως ένα dry shampoo σε όλες τις τσάντες σου για τις περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Αλλά, δυστυχώς, όσο και να προσπαθείς δεν έχεις πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ χάνεις αρκετό χρόνο από τη ζωή σου καθημερινά.

Ξέρεις τελικά ποιο είναι το μυστικό για μαλλιά με όγκο σε μόλις ένα λεπτό; Η zig-zag τεχνική με τη βοήθεια μιας χτένας. Το beauty μυστικό έρχεται απευθείας από την πλατφόρμα του Tik Tok και την Alessa Miki, η οποία -σε βίντεο που θα δεις παρακάτω- έδειξε πώς ακριβώς μπορείς να δώσεις όγκο στα λεπτά μαλλιά σου σε χρόνο dt.

Σε πρώτο βήμα πρέπει να κάνεις μια χωρίστρα στη μέση. Έπειτα, χρησιμοποιείς την άκρη μιας χτένας και «χαλάς» τη χωρίστρα κάνοντας κινήσεις zig-zag (δεξιά και αριστερά). Το αποτέλεσμα είναι να έχεις έξτρα όγκο στη ρίζα χωρίς να επιβαρύνεις τα μαλλιά σου με κανένα προϊόν, αλλά ούτε και να χρησιμοποιήσεις εργαλείο θερμότητας.



Διάβασε ακόμα: Με λίγο σαπούνι μπορείς να κάνεις πιο πλούσια τα φρύδια σου! Δες πώς