DIY Time! Αυτή η κοτσίδα δεν χρειάζεται καθόλου μα καθόλου πλέξιμο!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
DIY Time! Αυτή η κοτσίδα δεν χρειάζεται καθόλου μα καθόλου πλέξιμο!

Και αν μάθεις την τεχνική της θα την κάνεις συνέχεια 

Το ότι αγαπάμε τις κοτσίδες σχεδόν όσο και τα μανικιούρ εδώ στο queen.gr το ξέρεις ήδη. Ξέρεις επίσης ότι μπαίνουμε σχεδόν εμμονικά στον λογαριασμό της @annalovesbraids, της Γερμανίδας hairstylist, για να δούμε τις απίθανες δημιουργίες της που κοντεύουν να μας κάνουν pros στις κοτσίδες. Αφού τα ξέρεις όλα αυτά καταλαβαίνεις που το πάμε! Η Anna “χτύπησε” ξανά και ανέβασε ένα ακόμα τέλειο tutοrial with a twist, κυριολεκτικά!

Η φίλη μας, αποφάσισε να μας δείξει πως να κάνουμε αυτές τις κοτσίδες που βλέπουμε παντού στο instagram και έχουμε προσπαθήσει να αντιγράψουμε ανεπιτυχώς. Βλέπεις, οι twist braids θέλουν μία ιδιαίτερη (αλλά όχι δύσκολη) τεχνική και αυτήν ακριβώς μας δείχνει βήμα προς βήμα στο video που ανέβασε. Πάτα play και τα λέμε παρακάτω.


https://www.instagram.com/p/CEKXePUiEaW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μην τρομάζεις! Μπορεί να σου φαίνεται δύσκολο αλλά αν το κάνεις μία φορά, τα χέρια και οι κινήσεις σου θα συγχρονιστούν τόσο που στο τέλος δεν θα χρειάζεσαι καν καθρέφτη. Εμείς προτείνουμε να την προσπαθήσεις σε άλουστα μαλλιά για maximum κράτημα και ως συνήθως, θέλουμε πολύ να δούμε τι κατάφερες γι᾽αυτό κάνε μας tag στο instagram.

Διάβασε ακόμα: OMG! Οφείλουμε την all time αγαπημένη μας μάσκα σε έναν από τους μεγαλύτερους σταρ του Hollywood