5 tips για να περιορίσεις τις ρυτίδες στην περιοχή των ματιών

Μαρία Ροδίτη
5 tips για να περιορίσεις τις ρυτίδες στην περιοχή των ματιών

Ξέρεις… Λέμε για το γνωστό σε όλες «πόδι της χήνας».

Οι ρυτίδες του προσώπου είναι ίσως ο μεγαλύτερος φόβος και εχθρός κάθε γυναίκας όσο μεγαλώνει. Είναι αυτό που μας κάνει να μη θέλουμε ορισμένες φορές να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και να αναρωτηθούμε «γιατί» ο χρόνος μας φέρεται με αυτόν τον τρόπο.

Η αλήθεια είναι ότι όλες κάποια στιγμή θα έρθουμε αντιμέτωπες με τη χαλάρωση του δέρματος και τις πρώτες λεπτές γραμμές, αλλά αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι -όχι να γκρινιάζουμε- αλλά να αναλάβουμε δράση για το πώς θα τις αντιμετωπίσουμε και περιορίσουμε. Ειδικά, όταν πρόκειται για τις ρυτίδες γύρω από την περιοχή των ματιών.

Ναι, καλά κατάλαβες. Αναφερόμαστε στο πασίγνωστο «πόδι της χήνας» που σχηματίζεται γύρω από τα μάτια και φαίνεται έντονα όταν γελάμε δυνατά, όταν χαμογελάμε ή όταν κάνουμε οποιαδήποτε γκριμάτσα με το πρόσωπό μας. Και επειδή- στους περίεργους καιρούς που ζούμε- δεν έχουμε σκοπό να στερηθούμε ο,τιδήποτε μας χαρίζει χαμόγελο, μπορούμε με πέντε τρόπους- που θα βρεις στην παρακάτω gallery- να περιορίσουμε τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια.

Μη βιάζεσαι… Η μόνη λύση δεν είναι το botox ή γενικότερα οι παρεμβατικές μέθοδοι που μπορούν να γίνουν σε κάποιο ιατρείο. Υπάρχουν και πιο ανώδυνοι και εύκολοι τρόποι να σώσεις την κατάσταση μόνη σου, στο σπίτι σου. Δες, λοιπόν, και ανάλαβε δράση άμεσα…

Διάβασε ακόμα: 7 tips για να διαρκεί όλη την ημέρα το άρωμά σου