Θυμάσαι το χτένισμα της JLo στο Super Bowl; Ξέρουμε πώς θα το πετύχεις

Μαρία Ροδίτη
Θυμάσαι το χτένισμα της JLo στο Super Bowl; Ξέρουμε πώς θα το πετύχεις

Ο προσωπικός της hairstylist, Chris Appleton, αποκάλυψε όλα τα μυστικά.

Τον Φεβρουάριο του 2020 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Super Bowl με το highlight της διοργάνωσης να είναι η άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση της Shakira και της Jennifer Lopez. Οι δύο τραγουδίστριες και μαμάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο ημίχρονο του Super Bowl, τραγούδησαν και χόρεψαν λικνίζοντας ασταμάτητα τις καμπύλες τους επί σκηνής. Μάλιστα, τα ξένα media και οι New York Times αποθέωσαν αυτήν την εμφάνισή τους.

Θα σου εξηγήσουμε τώρα, γιατί κάναμε αυτήν την εισαγωγή. Από εκείνη τη φαντασμαγορική βραδιά, λοιπόν, - εκτός από τις sexy καμπύλες των δύο κυριών- εντυπωσιαστήκαμε και από τα μαλλιά της JLo. Η Λατίνα star εμφανίστηκε στο stage με μαλλιά γεμάτα όγκο και υπέροχες μπούκλες, που μας έκαναν να ουρλιάζουμε και να θέλουμε να τις πετύχουμε κι εμείς στα δικά μας μαλλιά. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι με μια πρώτη ματιά φαινόταν κάπως πολύπλοκο το να κάνουμε μόνες μας αυτές τις καλοσχηματισμένες και volumed μπούκλες. Τελικά… ΔΕΝ είναι. Είναι αρκετά εύκολο και βλέποντας το βίντεο στο τέλος του άρθρου θα πειστείς για αυτό που σου λέμε.

https://www.instagram.com/p/B8F0Wc7hDYY

Πατώντας το play θα δεις ότι ο προσωπικός hairstylist της JLo, Chris Appleton, εξηγεί βήμα-βήμα πώς θα πετύχεις αυτό το iconic hair look για το οποίο μιλούσε όλη η υφήλιος τον Φεβρουάριο. Το μυστικό για τέτοια events- όπως λέει ο ίδιος- είναι τα μαλλιά να εκπέμπουν glam και αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, ο στόχος του επετεύχθη.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις εσύ για να πετύχεις τις υπέροχες μπούκλες της Jennifer Lopez είναι πέντε και -πριν δεις το βίντεο- στα εξηγούμε παρακάτω:

#1 Προετοίμασε σωστά τα μαλλιά με ένα σπρέι προστασίας από τη θερμότητα. Ψέκασε από τη ρίζα μέχρι τις άκρες.

#2 Στέγνωσέ τα και ίσιωσέ τα χρησιμοποιώντας το σεσουάρ με μία βούρτσα και κάνοντας κάθετες κινήσεις. Δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις extensions, αλλά αν θες πιο πλούσια μαλλιά μπορείς να το κάνεις. Προσπάθησε τα μαλλιά να μην πέφτουν στο πρόσωπο. Να φτάνουν το πολύ μέχρι το μάγουλο.

mallia jlo super bowl 2

#3 Το μυστικό για τις μπούκλες είναι να χρησιμοποιήσεις δύο ψαλίδια: ένα μικρότερο και ένα μεγαλύτερο. Το μικρότερο ψαλίδι «κλειδώνει» την μπούκλα, ενώ το μεγαλύτερο την κάνει να φαίνεται πιο χαλαρή, φυσική και με όγκο. Καθώς φτιάχνεις τις μπούκλες μπορείς να τις στερεώνεις στη ρίζα των μαλλιών με ένα κλιπ, ώστε να αποκτήσουν ακόμα καλύτερο σχήμα και διάρκεια. Αντί για ψαλίδια μπορείς να χρησιμοποιήσεις rollers με θερμότητα.

#4 Αφού ολοκληρώσεις και πιάσεις με κλιπ τις μπούκλες, τις αφήνεις έτσι για 15 λεπτά μέχρι να κρυώσουν. Στη συνέχεια, αφαιρείς τα κλιπ και απελευθερώνεις τις μπούκλες.

#5 Βουρτσίζεις τα μαλλιά με μία βούρτσα την οποία έχεις ψεκάσει με αρκετή λακ. Προσοχή! Βουρτσίζεις με φορά από τις άκρες προς τις ρίζες. Και τέλος ψεκάζεις τα μαλλιά με λακ.

Τώρα κράτα σημειώσεις και... καλή επιτυχία!



Διάβασε ακόμα: #FilterDrop: Το hashtag που προωθεί την ομορφιά χωρίς φίλτρα στο Instagram