Δύο πανεύκολοι τρόποι να βάψεις σωστά τα φρύδια σου (video)

Μαρία Ροδίτη
Δύο πανεύκολοι τρόποι να βάψεις σωστά τα φρύδια σου (video)

Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο και στον δείχνουμε ευθύς αμέσως!

Τα περιποιημένα και καλοσχηματισμένα φρύδια είναι #beautygoal για κάθε σύγχρονη γυναίκα. Βλέπεις, τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου μας μιας και δίνουν σχήμα σε όλη την εικόνα μας. Γι’ αυτό ακριβώς θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική με την περιποίησή τους και κυρίως όταν θέλεις να τα βγάλεις.

Αν θέλεις τη γνώμη μας, η καλύτερη λύση για σχηματισμό φρυδιών είναι η επίσκεψη σε μια brow expert. Αυτός είναι ο άνθρωπος που ξέρει ακριβώς τι σου ταιριάζει και πώς θα το πετύχει χωρίς αποτυχημένους πειραματισμούς που μπορεί να καταλήξουν σε… κλάματα. Εδώ, όμως, δε θα μιλήσουμε για αφαίρεση φρυδιών, ούτε θα αναλύσουμε κάποια νέα τεχνική. Ας τα αφήσουμε στους ειδικούς αυτά τα ζητήματα.

Στο παρακάτω βίντεο, όμως, θα σου δείξουμε δύο πανεύκολους τρόπους να «γεμίσεις» τα φρύδια σου, ώστε να είναι κομψά και καλαίσθητα. Βλέπεις, οι Οίκοι Μόδας αγαπούν και στηρίζουν τα πλούσια και «γεμάτα» φρύδια με αποτέλεσμα να τους έχουν δώσει μια θέση στα μεγαλύτερα beauty trends της σεζόν. Γι’ αυτό κι εμείς αποφασίσαμε να σε βοηθήσουμε να πετύχεις μόνη σου- έστω και παροδικά- ένα όμορφο αποτέλεσμα.

makigiaz frydiwn

Και για τους δύο τρόπους, λοιπόν, θα χρειαστείς ένα μολύβι φρυδιών και ένα βουρτσάκι. Οι διαδικασίες είναι οι εξής:

#1 Ξεκινάς να «γεμίζεις» τα φρύδια από το τέλος προς την αρχή τους και με αντίθετη φορά στις τρίχες. Προχωρώντας κουνάς το μολύβι μπρος πίσω. Αφού ολοκληρώσεις το μακιγιάζ, χτενίζεις με ανοδική φορά χρησιμοποιώντας το βουρτσάκι φρυδιών. Αφού τα χτενίσεις, τα βάφεις και πάλι με μολύβι, αυτήν τη φορά «ζωγραφίζοντας» προς την κανονική φορά της τρίχας.

#2 Ξεκινάς να βάφεις το φρύδι με ανοδικές κινήσεις και όταν το ολοκληρώσεις, χτενίζεις με ανοδικές κινήσεις και πάλι. Με αυτήν την τεχνική το φρύδι θα είναι «γεμάτο», αλλά όχι τόσο πλούσιο όσο με τον προηγούμενο τρόπο.

Πάτα τώρα το play, παρατήρησε τα βήματα της make up artist και δοκίμασε τον τρόπο που σε βολεύει ή σου αρέσει περισσότερο και… καλή επιτυχία.



Διάβασε ακόμα: Korean Beauty: Μετά τα μυστικά για τέλειο δέρμα τώρα θα μάθεις τα πάντα και για τα μαλλιά