Αλήθεια ή ψέματα; Μακραίνουν γρήγορα τα νύχια αν απλώσεις πάνω τους... οδοντόκρεμα;

Μαρία Ροδίτη
Αλήθεια ή ψέματα; Μακραίνουν γρήγορα τα νύχια αν απλώσεις πάνω τους... οδοντόκρεμα;

Το TikTok μάς έβαλε σε σκέψεις…

Το TikTok έχει γίνει το απόλυτο μέσο κοινωνικής δικτύωσης για το 2020, ειδικά για την Generation-Z! Είναι το μέσο που μας χαρίζει τα πιο απολαυστικά και αστεία videos ever, ενώ τώρα τελευταία μέσα από αυτό «γεννιούνται» όλο και περισσότερα beauty tricks & trends, που μας δελεάζουν να τα δοκιμάσουμε.

Ένα πρόσφατο hack ομορφιάς, λοιπόν, στο TikTok θέλει τα νύχια να μακραίνουν αν… απλώσεις πάνω τους οδοντόκρεμα. Hack or hoax; Θα σου τα εξηγήσουμε όλα! Κατ’ αρχάς, να σου πούμε πως δεν είναι καθόλου κακό να απλώσεις πάνω στα νύχια σου οδοντόκρεμα. Δε θα δημιουργήσεις κάποιο πρόβλημα. Δε θα τα βοηθήσεις, όμως, και να μακρύνουν. Άρα… hoax το beauty hack του TikTok.

odontokrema sta nyxia

Τα μόνο που θα πετύχεις με το να επαλείψεις με οδοντόκρεμα την περιοχή των νυχιών σου είναι να τα κάνεις να δείχνουν πιο λαμπερά και να έχουν μια -συνολικά- πιο όμορφη εικόνα, αλλά και να απομακρύνεις υπολείμματα βερνικιού, που δεν έφυγαν με τη χρήση του ασετόν. Μια οδοντόκρεμα για λεύκανση, λοιπόν, θα κάνει στα νύχια σου ακριβώς αυτό που κάνει και στα δόντια σου. Θα απομακρύνει τυχόν λεκέδες και σημάδια και θα τα κάνει πολύ πιο λευκά, σε περίπτωση που είναι κιτρινισμένα.

Αν, λοιπόν, αυτό το διάστημα ήθελες να μακρύνεις τα νύχια σου, σίγουρα δε θα το κάνεις με οδοντόκρεμα. Μπορείς, όμως, να τη χρησιμοποιήσεις για να τα καθαρίσεις και να τα λευκάνεις απλώνοντας μια μικρή ποσότητα πάνω στα νύχια σου και αφήνοντάς τη να δράσει για 10-15 λεπτά. Μετά, ξεπλένεις με χλιαρό νερό και θα δεις τα νύχια σου κυριολεκτικά να λάμπουν. Δοκίμασέ το και θα δεις πως θα σε ικανοποιήσει πολύ αυτό το TikTok hack ομορφιάς. Ειδικά τώρα, εν μέσω δεύτερου lockdown, έχεις άπειρο χρόνο για να κάνεις και αυτό, αλλά και πολλά περισσότερα beauty treatments.

Cover photo: @betina_goldstein

Διάβασε ακόμα: 7 top models που εκτόξευσαν την καριέρα τους χάρη σε ένα νέο hair look