5 make up tips για να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα

Μαρία Ροδίτη
5 make up tips για να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα

Με μερικές κινήσεις θα έχεις τα πιο εκφραστικά μάτια ever!

Το μακιγιάζ είναι προσωπική υπόθεση για την κάθε γυναίκα. Έχει να κάνει καθαρά με το γούστο της και την αισθητική της. Άλλες αγαπούν τα πιο διακριτικά, nude make up looks, άλλες λατρεύουν το κόκκινο κραγιόν, ενώ άλλες πειραματίζονται με τα χρώματα σε μάτια και χείλη.

Τα περισσότερα κορίτσια, όμως, έχουμε μια κοινή «απαίτηση»: θέλουμε να έχουμε εκφραστικά, μεγάλα μάτια, που δε χάνονται κάπου μέσα στο πρόσωπό μας. Αν τα έχεις εκ φύσεως, ομολογούμε πως είσαι πολύ τυχερή. Αν, από την άλλη, έχεις μικρά μάτια, ξέρουμε πως κάθε φορά που βάφεσαι αναζητάς και δοκιμάζεις tricks που θα κάνουν το βλέμμα σου πιο έντονο και κυρίαρχο στο μακιγιάζ σου.

Μπορούμε να σε καταλάβουμε… Τα μάτια είναι συνήθως το πρώτο πράγμα που κοιτάζει ο συνομιλητής μας πάνω μας και εμείς- με τη σειρά μας- θέλουμε να τον εντυπωσιάσουμε. Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση; Στηριζόμαστε στα tricks του μακιγιάζ.

Γιατί, ναι! Υπάρχουν πέντε μυστικά, που θα βρεις στην παρακάτω gallery, και τα οποία θα σου χαρίσουν το πιο σαγηνευτικό βλέμμα ever. Αρκούν μερικά προϊόντα και εργαλεία μακιγιάζ, αλλά και η σωστή τεχνική για να τα καταφέρεις. Είσαι έτοιμη; Κάνε scroll, δοκίμασε τα make up tips που σου προτείνουμε και βρες αυτό που θα κάνει τα δικά σου μάτια να δείχνουν πιο μεγάλα.

Διάβασε ακόμα: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έφερε την άνοιξη με το νέο μανικιούρ της