7 super χρήσιμα tips για να κάνεις την απόλυτη αλογοουρά

Μαρία Ροδίτη
7 super χρήσιμα tips για να κάνεις την απόλυτη αλογοουρά

Αν και απλό το συγκεκριμένο χτένισμα, έχει κι αυτό τα μυστικά του…

Η καραντίνα μάς έβαλε στη διαδικασία να είμαστε πιο χαλαρές και άνετες με την εμφάνισή μας. Δεν κάναμε μακιγιάζ παρά μόνο στα Zoom calls με τους συνεργάτες μας, με αποτέλεσμα να αφήνουμε την επιδερμίδα μας να «αναπνέει» και να είναι πιο όμορφη από ποτέ. Επίσης, δεν ασχοληθήκαμε τόσο ούτε με τα μαλλιά μας.

Ξεχάσαμε τι θα πουν τα θερμαντικά εργαλεία hairstyling και τα spray θερμοπροστασίας. Αφήσαμε πίσω μας τις μπούκλες, τους χαλαρούς κυματισμούς ή τα ολόισια μαλλιά, που με κόπο πετυχαίναμε. Δύο ήταν και είναι (ακόμα βρισκόμαστε σε καραντίνα, μην το ξεχνάς) τα must hairstyles αυτής της δύσκολης περιόδου: ο κότσος και η αλογοουρά.

Πόσες φορές δεν έπιασες κότσο με το στυλό σου όσο απαντούσες σε e-mails στον υπολογιστή σου; Άπειρες, το φανταζόμαστε. Κι άλλες τόσες έκανες ponytail με το λαστιχάκι ή το scrunchie σου. Γιατί… υπάρχει πιο όμορφο, βολικό και κομψό χτένισμα από την αλογοουρά; Ε, δεν υπάρχει! Και όταν πρέπει να τρέξεις σε ένα έκτακτο online meeting είναι ό,τι πιο safe και stylish μπορείς να σκεφτείς να κάνεις, ώστε να μην είσαι αχτένιστη.

ponytail mystika

Και η αλογοουρά, όμως, έχει τα δικά της μυστικά. Ξέρουμε και ξέρεις πως δεν αρκεί να τραβήξεις με τα χέρια σου τα μαλλιά πίσω και να τα πιάσεις με ένα κοκαλάκι. Οκ, είναι η λύση της τελευταίας στιγμής, αλλά για ένα τέλειο αποτέλεσμα, θέλει λίγη προσπάθεια παραπάνω.

Θα μας πεις… και ποιος θα με δει; Οι φίλες σου όταν πάτε για περίπατο στη γειτονιά (πάντα με το #6 στο 13033), αλλά και το boyfriend! Στο κάτω-κάτω κάνε το για τον εαυτό σου. Για να νιώσεις εσύ όμορφη μετά από τόσο καιρό που έχεις αφεθεί τελείως. Κάνε scroll, λοιπόν, στην παρακάτω gallery και δες όλα τα μυστικά για την απόλυτη αλογοουρά. Τίποτα δεν είναι δύσκολο και με τα συγκεκριμένα tips δε θα χρειαστείς πάνω από πέντε λεπτά για να πετύχεις το απόλυτο ponytail!

Διάβασε ακόμα: 10 αγαπημένες καστανές celebrities για να εμπνευστείς όταν θα ανοίξουν τα κομμωτήρια