Χρησιμοποιείς ψαλίδι βλεφαρίδων; Απόφυγε οπωσδήποτε αυτά τα 5 λάθη

Μαρία Ροδίτη
Χρησιμοποιείς ψαλίδι βλεφαρίδων; Απόφυγε οπωσδήποτε αυτά τα 5 λάθη

Για το καλό των βλεφαρίδων σου…

Αν υπάρχει ένα θέμα που απασχολεί πολλά κορίτσια, αυτό είναι οι βλεφαρίδες τους. Πόσες και πόσες φίλες σου δεν σου έχουν πει ότι θα ήθελαν να έχουν καμπυλωτές και extra large βλεφαρίδες! Ή κι εσύ η ίδια, πόσες φορές δεν έχεις γκρινιάξει για τις κοντές βλεφαρίδες σου;

Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα. Βλέπεις, οι εντυπωσιακές και πλούσιες βλεφαρίδες είναι αναπόσπαστο κομμάτι ενός επιτυχημένου μακιγιάζ και γι’ αυτό όλες μας θα θέλαμε να τις έχουμε. Δεν είναι πάντα εφικτό αυτό, όμως.

Αναπόφευκτα, καταλήγουμε να ψάχνουμε στην αγορά τις super duper mascara, που υπόσχονται να μας χαρίσουν 3D, πλούσιες βλεφαρίδες. Πριν από αυτό το βήμα, όμως, χρησιμοποιούμε και το ψαλίδι βλεφαρίδων.

Ναι, λέμε για αυτό το εργαλείο, που δίνει boost στις βλεφαρίδες μας, τις βοηθά να γίνουν πιο καμπυλωτές, αλλά… που θέλει και πολλή προσοχή. Γιατί; Διότι ναι μεν μπορεί στο λεπτό να σου χαρίσει γυριστές βλεφαρίδες, μπορεί όμως πολύ γρήγορα να σου τις κόψει κιόλας.

Δεν θέλουμε, προφανώς, να σε τρομάξουμε. Θέλουμε απλά να σε αφυπνίσουμε, ώστε να είσαι πολύ προσεκτική. Γι’ αυτό και συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery τα πέντε βασικά λάθη που σίγουρα έχεις κάνει έστω και μία φορά με το ψαλίδι βλεφαρίδων σου, ώστε να μην τα επαναλάβεις. Κάνε scroll, μελέτησέ τα και… συμμορφώσου!

Διάβασε ακόμα: What a beauty! Η Elizabeth Olsen άλλαξε κούρεμα και χρώμα μαλλιών