5 μυστικά για να μη σπάνε οι άκρες των μαλλιών σου στον ύπνο

Μαρία Ροδίτη
5 μυστικά για να μη σπάνε οι άκρες των μαλλιών σου στον ύπνο

Όσο κι αν δεν το πιστεύεις, τα μαλλιά σου ταλαιπωρούνται αρκετά ακόμα και τις ώρες που εσύ κοιμάσαι!

Τα μαλλιά μας καθημερινά ταλαιπωρούνται για πολλούς και διάφορους λόγους. Η ατμόσφαιρα και οι περιβαλλοντικοί ρύποι, οι ακτίνες του ήλιου και η χρήση εργαλείων hairstyling αρκούν για να βλάψουν την τρίχα μας. Ακόμα και κάποια λάθη που εμείς οι ίδιες κάνουμε στη hair care routine μας μας οδηγούν συχνά σε φθορά των μαλλιών.

Για παράδειγμα, πολλές από εμάς χτενίζουμε τα μαλλιά μας βρεγμένα μετά το λούσιμο. Αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος μιας και έτσι καταφέρνουμε μόνο να σπάμε και να ταλαιπωρούμε την τρίχα μας. Το ίδιο, όμως, καταφέρνουμε και κάνουμε την ώρα του… ύπνου.

Αλήθεια, φανταζόσουν ποτέ ότι ο τρόπος με τον οποίο κοιμάσαι, αλλά και οι μαξιλαροθήκες που επιλέγεις μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην υγεία των μαλλιών σου; Ανάλογα, δηλαδή, με το πώς κοιμάσαι μπορεί να έχεις στιλπνά, απαλά και λαμπερά μαλλιά, ή μαλλιά ταλαιπωρημένα και με σπασμένες άκρες.

Είναι απίστευτο όλο αυτό, μα είναι πέρα για πέρα αληθινό! Όπως (σχεδόν) σε όλα τα προβλήματα, όμως, έτσι και εδώ υπάρχει λύση. Για την ακρίβεια, υπάρχουν πέντε μυστικά, τα οποία θα βρεις στην παρακάτω gallery, και θα σε βοηθήσουν να προστατεύσεις όσο το δυνατόν περισσότερο τα μαλλιά σου την ώρα του ύπνου. Ανακάλυψέ τα και εφάρμοσέ τα από απόψε κιόλας!

Διάβασε ακόμα: Θέλεις να μακρύνεις τις αφέλειές σου; 5 tips για να τα καταφέρεις

DPG Network