Χαλαροί κυματισμοί: Έτσι θα φτιάξεις το signature χτένισμα της Δέσποινας Βανδή

Μαρία Ροδίτη
Χαλαροί κυματισμοί: Έτσι θα φτιάξεις το signature χτένισμα της Δέσποινας Βανδή

Ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις κι εσύ το απόλυτο hairstyle του καλοκαιριού, δεν νομίζεις;

Η Δέσποινα Βανδή είναι μια γυναίκα που αποτελεί έμπνευση για όλες μας. Μας αρέσει να απολαμβάνουμε την υπέροχη φωνή της, ενώ αδημονούμε σε κάθε εμφάνισή της να παρατηρήσουμε τις beauty επιλογές της. Η αλήθεια είναι πως η τραγουδίστρια δεν τολμά τις ριζικές αλλαγές ούτε στο μακιγιάζ, αλλά ούτε και στα μαλλιά της. Είναι, όμως, πάντα elegant και μας αρέσει πολύ.

Τα τελευταία χρόνια τη βλέπουμε κυρίως με μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις, ενώ στα μαλλιά της κάνει ένα συγκεκριμένο χτένισμα: τους χαλαρούς κυματισμούς. Μια ματιά στην εκπομπή «My Greece», στο Mega, αλλά και ένα scroll στο Instagram θα σε πείσουν πως η Δέσποινα Βανδή νιώθει όμορφα και άνετα με τα beach waves. Για αυτό και επιλέγει αυτό το hairstyle τις περισσότερες φορές.

Στην παρακάτω gallery μπορείς να δεις όλες τις φωτογραφίες της τραγουδίστριας με κυματιστά μαλλιά, ενώ στο βίντεο θα δεις τον τρόπο για να πετύχεις και εσύ αυτό το χτένισμα. Θα χρειαστείς μόλις 10 λεπτά και θα χρησιμοποιήσεις ελάχιστα την πρέσα ισιώματος με αποτέλεσμα να μην ταλαιπωρήσεις πολύ την τρίχα σου.

Η διαδικασία έχει ως εξής: Ξεκίνα κάνοντας μία χωρίστρα στη μέση και ψεκάζοντας με λακ τα μαλλιά σου. Έπειτα, πιάσε τα μαλλιά σε δύο γαλλικές πλεξούδες και ρίξε αρκετή λακ και πάλι. Τώρα, χρησιμοποίησε την πρέσα ισιώματος περνώντας δυο-τρεις φορές την κάθε πλεξούδα. Λύσε τα μαλλιά και δημιούργησε πιο καλοσχηματισμένα waves στις δύο μπροστινές τούφες χρησιμοποιώντας το ισιωτικό σου. Μπορείς να ακολουθήσεις αυτό το βήμα και στα υπόλοιπα μαλλιά και… σε δέκα μόλις λεπτά έχεις έτοιμα τα πιο εντυπωσιακά, κυματιστά μαλλιά, όπως αυτά που κάνει η Δέσποινα Βανδή.



Διάβασε ακόμα: Σκουαλάνιο: Το απαραίτητο συστατικό για ενυδάτωση και καλή υγεία της επιδερμίδας