Bronzer: Μάθε πώς θα επιλέξεις το σωστό πινέλο για τέλεια εφαρμογή

Μαρία Ροδίτη
Bronzer: Μάθε πώς θα επιλέξεις το σωστό πινέλο για τέλεια εφαρμογή

Τα tips για να επενδύσεις στο κατάλληλο πινέλο, που θα σου χαρίσει την πιο υπέροχη ηλιοκαμένη επιδερμίδα!

Το bronzer είναι ίσως το πιο αγαπημένο προϊόν μακιγιάζ του καλοκαιριού. Ήδη από τώρα έχουμε αρχίσει να το χρησιμοποιούμε για να έχουμε την αίσθηση της ηλιοκαμένης επιδερμίδας και για να νιώθουμε πως έχουμε πάρει το… απαραίτητο χρωματάκι. Παραδέξου το! Κι εσύ το έχεις βάλει εντατικά στο καθημερινό make up σου τον τελευταίο καιρό.

Θα πρέπει, ωστόσο, να είσαι αρκετά προσεκτική με το bronzer μιας και η λάθος χρήση του ή η υπερβολή μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα. Το bronzer έχει αποχρώσεις και ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σου πρέπει να επιλέξεις και το σωστό προϊόν. Επίσης, δεν χρησιμοποιείται σε όλη την επιφάνεια του προσώπου. Bronzer βάζεις αποκλειστικά και μόνο στα σημεία που «καίει» ο ήλιος, δηλαδή στο πηγούνι, στους κροτάφους ψηλά και στα σημεία που μπαίνει το ρουζ. Μας τα είχε πει αναλυτικά, άλλωστε, πριν λίγο καιρό και ο ταλαντούχος make up artist, Θάνος Βογιατζής (δες εδώ)!

Υπάρχει ακόμη ένα μυστικό, όμως, που εγγυάται την τέλεια εφαρμογή του bronzer και δεν είναι άλλο από το σωστό πινέλο. Το σωστό πινέλο θα δημιουργήσει ομοιόμορφο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου και θα κάνει άρτιο blending, ώστε να μη φαίνεσαι… περίεργη.

Θα μας πεις τώρα, πώς επιλέγω το σωστό πινέλο bronzer και ποια πρέπει να είναι τα χαρακτηριστικά του; Στην παρακάτω gallery θα βρεις όλα τα tips για να κάνεις τη σωστή επιλογή, αλλά και μερικά πινέλα που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα. Ανακάλυψέ τα!

Διάβασε ακόμα: Λευκό μολύβι ματιών: Ο Γιάννης Σίσκος μάς εξηγεί πώς να το φορέσουμε σωστά