No make up look: 7 βήματα για σίγουρη επιτυχία!

Μαρία Ροδίτη
No make up look: 7 βήματα για σίγουρη επιτυχία!

Ώρα να αναδείξεις τη φυσική ομορφιά σου.

Υπάρχουν κάποια κορίτσια που λατρεύουν το μακιγιάζ και που ήταν αρκετά στενοχωρημένα όλο αυτόν τον έναν χρόνο που ήμασταν κλεισμένες στα σπίτια μας λόγω της πανδημίας. Βλέπεις, πού όρεξη για grande make up looks μέσα στους τέσσερις τοίχους;

Είναι, όμως, κι εκείνες οι γυναίκες που προτιμούν ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ τους και δεν τις «χάλασε» καθόλου όλη αυτή η συνθήκη. Μήπως ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία; Αν ναι, για σένα εφευρέθηκε το… no make up look.

Μιλάμε, βέβαια, για το φυσικό και φρέσκο μακιγιάζ, που σε κάνει να δείχνεις σαν να μην έχεις βάλει ίχνος καλλυντικού πάνω στο πρόσωπό σου αποκρύπτοντας παράλληλα κάθε ατέλειά σου. Είναι το ιδανικό μακιγιάζ για αυτήν την εποχή. Το λέμε αυτό, διότι το καλοκαίρι η θερμοκρασία «χτυπάει» κόκκινο, η ζέστη είναι αφόρητη, ιδρώνουμε και κατ’ επέκταση αλλοιώνεται το μακιγιάζ, που περιέχει βαριές υφές.

Με το no make up look, όμως, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Κι αυτό, γιατί το natural μακιγιάζ χαρακτηρίζεται από ελαφριές, αέρινες υφές και προϊόντα-«κλειδιά», τα οποία δεν επιβαρύνουν καθόλου την επιδερμίδα. Γίνονται ένα με αυτήν και χαρίζουν ένα απόλυτα κομψό αποτέλεσμα. Κι αν αναρωτιέσαι πώς θα πετύχεις μόνη σου το no make up look, η παρακάτω gallery έχει όλα τα βήματα για να… λάμψεις. Κάνε scroll, ακολούθησέ τα κατά γράμμα και θα εντυπωσιαστείς με το αποτέλεσμα που θα δεις στον καθρέφτη σου.

Διάβασε ακόμα: Fishtail braid: Η Βάσω Λασκαράκη έκανε την πιο elegant πλεξούδα που έχουμε δει