DIY time! Η απόλυτη σπιτική συνταγή κατά της κυτταρίτιδας

Τσακιρίδου Χριστίνα
DIY time! Η απόλυτη σπιτική συνταγή κατά της κυτταρίτιδας

Τώρα μπορείς να βελτιώσεις άμεσα την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Αυτό το Σαββατοκύριακο οι περισσότερες από εμάς θα βάλουν το μαγιό τους και θα κάνουν τα μπάνια τους στις παραλίες της πρωτεύουσας. Αν ανήκεις στις τυχερές που θα απολαύσουν μια mini απόδραση εκτός Αττικής, έχεις κάθε λόγο να είσαι χαρούμενη.

Φεύγεις Σκ σε νησί; Κάνε κλικ εδώ για να δεις τι πρέπει να πάρεις μαζί σου

Κυτταρίτιδα- ο «εχθρός» των γυναικών

Τα πόδια μας είναι με διαφορά το πιο εκτεθειμένο σημείο την καλοκαιρινή περίοδο αφού φοράμε συνεχώς μαγιό, σορτς, φορέματα και κοντές φούστες. Περιττό να σου πως καμία γυναίκα δε θέλει να έχει στο σώμα της την ανεπιθύμητη όψη φλοιού πορτοκαλιού γι’ αυτό συχνά αρκετές από εμάς προσπαθούν με κάθε τρόπο να την εξαλείψουν λίγο πριν βγουν στην παραλία. Εννοείται πως αγαπάμε το σώμα μας ακόμη και με μικρές ατέλειες ωστόσο αν θες ένα boost στην όψη της επιδερμίδας σου σε μερικά σημεία, υπάρχει λύση.

#DIY Time!

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε επενδύσει σε σπιτικές συνταγές, οι οποίες αποδείχθηκαν αργότερα άκρως αποτελεσματικές. Αν αποφασίσεις να φτιάξεις μόνη σου την DIY μάσκα κατά της κυτταρίτιδας, θα χρειαστείς μόνο τρία απλά υλικά που σίγουρα έχεις στην κουζίνα σου.

Πώς θα τη φτιάξεις

podi2

Υλικά: αλάτι, λίγο μέλι, 4-5 νεράτζια



Αφού στύψεις τα νεράτζια βάλε τον χυμό τους σε ένα μπολ. Στη συνέχεια πρόσθεσε δύο κουταλάκια του γλυκού αλάτι και δύο κουταλιές της σούπας μέλι. Ανακάτεψε καλά μέχρι να έχεις ένα ομοιογενές μείγμα. Με τα χέρια σου, άπλωσε το μείγμα στις προβληματικές περιοχές κάνοντας απαλό μασάζ. Άφησέ την να δράσει για τουλάχιστον μισή ώρα. Αν θες extra αποτελεσματικότητα μπορείς να τυλίξεις τις συγκεκριμένες περιοχές με μια διάφανη μεμβράνη. Η θερμότητα που θα δημιουργηθεί θα ενισχύσει σημαντικά τη δράση της.