Το μυστικό για να μη «λιώνει» το concealer στη ζέστη

Μαρία Ροδίτη
Το μυστικό για να μη «λιώνει» το concealer στη ζέστη

Με αυτό το trick δεν θα χαλάσει ποτέ ξανά το μακιγιάζ στην περιοχή κάτω από τα μάτια.

Και πάνω που επιτέλους βγάλαμε τη μάσκα στους εξωτερικούς χώρους και είχαμε την ευκαιρία να βαφτούμε ξανά, ήρθε ο καύσωνας. Γιατί το λέω έτσι; Διότι οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες είναι «εχθρός» του μακιγιάζ. Το χαλάνε, το κάνουν να «λιώνει» με αποτέλεσμα εμείς… να τρομάζουμε να κοιταχτούμε στον καθρέφτη.

#tbt Ήξερες ότι το κονσίλερ ΔΕΝ φτιάχτηκε για μαύρους κύκλους; Θα σου τα πούμε όλα…

Υπόθεση «concealer»

Το θερμόμετρο στα ύψη, η υγρασία πάρα πολλή… Θες κι άλλα για να δεις το concealer σου να «λιώνει» ή να σπάει; Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ πολλές φορές έχω βρεθεί σε αυτήν τη δύσκολη θέση και, μάλιστα, την ώρα που δεν είχα μαζί μου το νεσεσέρ με τα καλλυντικά μου.

Πώς το μπάλωσα; Μεγάλη κουβέντα! Προσπάθησα να απλώσω όσο προϊόν είχε αρχίσει να «λιώνει», μετά επιχείρησα να το αφαιρέσω εντελώς με ένα χαρτομάντηλο και τελικά το αποτέλεσμα ήταν ένα: χάλασε το μακιγιάζ μου!

https://www.instagram.com/p/CQwA-e5JtDg

Αυτό, προφανώς, και δεν μου έχει συμβεί μόνο μία φορά! Μου συνέβη αρκετές φορές μέχρι που βρήκα τελικά το απόλυτο tip για να μένει το concealer στη θέση του.

Tip-εγγύηση

Το μυστικό για να μείνει στη θέση του το concealer, ακόμα κι αν έχει 40 βαθμούς Κελσίου, είναι να… δείξεις υπομονή! Αυτό σημαίνει ότι αφού το απλώσεις στην περιοχή κάτω από τα μάτια, χρειάζεται να περιμένεις δύο με τρία λεπτά μέχρι να στεγνώσει εντελώς.Στη συνέχεια, ψέκασε το δάχτυλό σου με λίγο setting spray και με ταμποναριστές κινήσεις άπλωσέ το πάνω από το concealer, το οποίο πλέον έχει απορροφηθεί και στεγνώσει! Πίστεψέ με. Το concealer σου θα μείνει αναλλοίωτο εκεί για πάρα πολλές ώρες!

Κι αν έψαχνες για νέο concealer το τελευταίο διάστημα, εγώ είμαι εδώ για σένα. Ρίξε μια ματιά στην gallery… Στο ρεπορτάζ που έκανα βρήκα τα δέκα καλύτερα concealers, που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή στην αγορά!

DPG Network