DIY Time! Ένα τέλειο Chanel nail art με αγάπη από την Betina Goldstein

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
DIY Time! Ένα τέλειο Chanel nail art με αγάπη από την Betina Goldstein

Είναι εύκολο, funky και πολύ διαφορετικό για καλοκαίρι. Δες ακριβώς πώς θα το αντιγράψεις.

Η αγάπη μας για τη Betina Goldstein και οτιδήποτε αγγίζει είναι ξεκάθαρη. Είναι μοναδικά ταλαντούχα, με απίθανο γούστο και αισθητική και γι᾽αυτό είναι εδώ και καιρό επίσημη nail artist για τον οίκο Chanel.

Συχνά πυκνά λαμβάνει καινούργια βερνίκια και δώρα από τον οίκο που την λατρεύει εξίσου, και αυτά τα δώρα χρησιμοποιεί σαν έμπνευση για τα μανικιούρ που ανεβάζει στον λογαριασμό της.


https://www.instagram.com/p/CQt8reYsbv7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μήπως έχεις όρεξη για χρυσό μανικιούρ;

Τελευταία, έλαβε ένα ρολόι με πολύχρωμο καντράν (μαζί με πολλά βερνίκια) και το αποτέλεσμα ήταν ένα απίθανα funky και καλοκαιρινό nail art.


https://www.instagram.com/p/CQi72xeI-k8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

We love Betina!

Έχοντας λάβει άπειρα likes, αποφάσισε να μας κάνει «δώρο» ένα ακόμα tutorial στο οποίο δημιουργεί το σχέδιο βήμα προς βήμα. Πάτα play και τα λέμε παρακάτω…


https://www.instagram.com/reel/CQ9BZqnFC9X/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως είδες, χρησιμοποιεί τα δικά της πινέλα για nail art αλλά εσύ δεν χρειάζεται να ξοδευτείς για να τα αποκτήσεις (εκτός και αν είσαι επαγγελματίας). Οποιοδήποτε σετ με λεπτά πινέλα θα σου χαρίσει το ίδιο αποτέλεσμα.

Chanel obviously…

Αν τώρα θέλεις να μάθεις ποια βερνίκια χρησιμοποίησε, είναι όλα Chanel… προφανώς! Τα αποκάλυψε σε ένα από τα ποστ της και εμείς τα βρήκαμε, τα βάλαμε στην παρακάτω gallery και σε προσκαλούμε να τα δεις.


https://www.instagram.com/p/CQ3xgnZsBsj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Καλή επιτυχία αν το δοκιμάσεις και να θυμάσαι, κάνε μας tag στο Instagram για να σε δούμε, να σε καμαρώσουμε και να κάνουμε καρδούλες!

Εδώ μπορείς να δεις μερικά ροζ μανικιούρ