DIY Time! Το πιο εύκολο και «ζεστό» nail art για το φθινόπωρο

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
DIY Time! Το πιο εύκολο και «ζεστό» nail art για το φθινόπωρο

Η αγαπημένη Betina Goldstein, μας προετοιμάζει για το φθινόπωρο με ένα τέλειο και πανεύκολο tutorial που θα σε κάνει να δεις τα #sweaternails αλλιώς!

Το πόσο αγαπάμε την Betina Goldstein εδώ στο beauty department το ξέρεις. Είναι η υπερ-ταλαντούχα nail artist (και επίσημη nail artist του οίκου Chanel) που δημιουργεί τα πιο όμορφα σχέδια νυχιών στο instagram.

Μπαίνουμε στο προφίλ της σχεδόν εμμονικά (όχι, δεν περιμένουμε να εμφανιστούν στο feed μας οι αναρτήσεις της) για να δούμε νέα σχέδια και τάσεις αλλά και για τα απίθανα tutorials που ανεβάζει.


https://www.instagram.com/p/CTdKPR0Baj3

FriYay!

Και κάπως έτσι ερχόμαστε στο θέμα του σημερινού nailspiration που είναι τέλειο για την Παρασκευή σου.

#JadeNails:Το μανικιούρ που μιμείται το χρώμα του νεφρίτη και όσα πρέπει να προσέξεις στο roller σου

Βλέπεις, η Betina ανέβασε ένα τέλειο how to που μας δείχνει πώς να κάνουμε το τέλειο φθινοπωρινό nail art. Πάτα play και τα λέμε πιο κάτω…


https://www.instagram.com/p/CTfrvmUB6fx

Είναι ένα σχέδιο πανεύκολο, με λαχταριστά, φθινοπωρινά χρώματα και σκοπεύουμε να το δοκιμάσουμε σίγουρα μέσα στο ΣΚ. Βέβαια, ο καιρός άλλαξε και ο ήλιος βγήκε ξανά, αλλά δεν έχει σημασία.

Η θερμοκρασία έχει πέσει, φοράμε ελαφριά πουλοβεράκια και γιατί να μην τα συνδυάσουμε με ένα όμορφο σχέδιο στα νύχια μας; μην απαντήσεις, είναι ρητορική η ερώτηση.

Περίμενε, μη φεύγεις ακόμα! Κάνε scroll για να δεις μερικά τέλεια βερνίκια που μπορείς να χρησιμοποιήσεις + αυτά που χρησιμοποίησε η Betina!

Autumn Palette! Η φθινοπωρινή παλέτα έχει πολλά παστέλ και θα τα λατρέψεις