Πόσο καιρό διαρκεί το botox (+ πώς θα το κάνεις να κρατήσει περισσότερο)

Μαρία Ροδίτη
Πόσο καιρό διαρκεί το botox (+ πώς θα το κάνεις να κρατήσει περισσότερο)

Η θεραπεία botox δεν γίνεται… μια για πάντα!

Όλες μας όσο μεγαλώνουμε και περνούν τα χρόνια αναζητάμε διάφορους τρόπους, ώστε να διατηρήσουμε τη νεότητά μας. Να καταφέρουμε να έχουμε ένα φρέσκο δέρμα, χωρίς λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Η πιο οικονομική και εύκολη λύση είναι οι αντιγηραντικές κρέμες.

Σε δεύτερη φάση, όλες- λίγο ή πολύ- θα σκεφτούμε το botox, την ενέσιμη θεραπεία ομορφιάς που «μαλακώνει» και εξαφανίζει τις ρυτίδες σε χρόνο dt κάνοντας το πρόσωπό μας νεανικό και εμάς ακόμα πιο χαρούμενες.

Το ήξερες, όμως, ότι το botox… δεν διαρκεί για πάντα;

Your insta-questions: Μόνο με μπότοξ μπορώ να απαλλαγώ από τις ρυτίδες στο μέτωπο;

Πόσο διαρκεί τελικά το botox

Ναι! Δεν κάνεις μια φορά botox και… καθάρισες με τις ρυτίδες σου. Από τη μέρα που θα κάνεις botox, θα πρέπει να περιμένεις περίπου δύο εβδομάδες για να δεις το αποτέλεσμα στο πρόσωπό σου.

Από εκεί και πέρα, το boxot διαρκεί περίπου τρεις με έξι μήνες, με τις περισσότερες γυναίκες να λένε ότι μετά το τετράμηνο άρχισαν και πάλι να βλέπουν τις ρυτίδες να κάνουν την εμφάνισή τους στο δέρμα τους.



Πώς θα κάνεις το botox να έχει μεγαλύτερη διάρκεια

Μπορώ να καταλάβω ότι το botox δεν είναι και η πιο οικονομική θεραπεία ομορφιάς και πως δεν είναι δυνατόν να επισκέπτεσαι τόσο συχνά τον πλαστικό χειρουργό σου. Σου έχω τη λύση, λοιπόν, για να διαρκέσει περισσότερο το botox σου.

Ποια είναι αυτή; Το αντηλιακό! Όπως ίσως γνωρίζεις, οι ακτίνες UVA και UVB διεισδύουν στο δέρμα και έτσι καταστρέφουν τη διάρκεια της θεραπείας botox. Άρα, εσύ βάζοντας καθημερινά αντηλιακό, θα μπορέσεις να κάνεις το botox σου να διαρκέσει για ακόμα περισσότερο.

https://www.instagram.com/p/CTm44SljoNZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και κάτι τελευταίο… Αν θέλεις να παρατείνεις τη ζωή του botox, μην κάνεις βάρη στο γυμναστήριο. I'm sorry! Οτιδήποτε επιταχύνει τον μεταβολισμό στο σώμα σου έχει την ικανότητα να διασπά πιο γρήγορα το botox.