DIY Time! Συνταγή για lip scrub με 3 υλικά της κουζίνας σου

Μαρία Ροδίτη
DIY Time! Συνταγή για lip scrub με 3 υλικά της κουζίνας σου

Απολέπιση προσώπου κάνεις. Απολέπιση χειλιών;

Η απολέπιση χειλιών είναι πικρή ιστορία για τις περισσότερες γυναίκες. Κι αυτό, γιατί σχεδόν όλες θεωρούμε πως είναι ένα περιττό βήμα στη skincare routine μας και κάπως έτσι το παραλείπουμε.

Αυτό, όμως, είναι εντελώς λάθος! Βλέπεις, τα χείλη μας ταλαιπωρούνται πολύ από τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα και τον κρύο αέρα που τα «χτυπά» όσο εμείς κινούμαστε στους δρόμους. Χρειάζονται κι αυτά, λοιπόν, την περιποίησή τους. Κι όπου περιποίηση χειλιών βλέπε… lip scrub.

kerasia

DIY Time! Lip scrub με κεράσια που θα θέλεις… να το φας

Η πιο εύκολη συνταγή για DIY lip scrub

Για να σε παρακινήσω, λοιπόν, αλλά και για να μη σε ξοδέψω, έχω να σου προτείνω την πιο εύκολη και αποτελεσματική συνταγή για σπιτικό lip scrub.

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι τα πιο απλά που υπάρχουν:

1 κουταλιά βαζελίνη

1 κουταλιά ζάχαρη

1 κουταλιά ελαιόλαδο

via GIPHY

Ανακάτεψε καλά τα υλικά μέχρι να γίνουν μια πάστα. Άπλωσε το μείγμα στα χείλη σου και με μια οδοντόβουρτσα κάνε μασάζ στην περιοχή για μερικά δευτερόλεπτα.

Έπειτα, ξέπλυνε με νερό και θα διαπιστώσεις πως θα έχουν φύγει όλα τα ξερά κομματάκια και τα νεκρά κύτταρα από τα χείλη σου. Θα έχεις τα πιο ζουμερά, υγιή και λαμπερά χείλη ever!

Τα οφέλη του lip scrub

Χρησιμοποιώντας ένα lip scrub απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα από τα χείλη σου επιτρέποντάς τους έτσι να είναι απαλά, ενυδατωμένα και υγιή.



Άσε που έχοντας κάνει lip scrub το κραγιόν σου θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Και μιας που λέμε για κραγιόν, δες 5 WOW red lipsticks που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου.

P.S. Lip scrub πρέπει να κάνεις μία με δύο φορές την εβδομάδα!