Θεά Αφροδίτη: υιοθετήστε το στυλ

Θεά Αφροδίτη: υιοθετήστε το στυλ

Το πρότυπο ομορφιάς της ελληνικής θεότητας, της Αφροδίτης, δίνει το όνομα του σε ένα look μακιγιάζ της Max Factor: Modern Venus.

Ο make-up artist της Max Factor, Γιάννης Μαρκετάκης εμπνεύστηκε και επιμελήθηκε αυτό το look για πιο φυσικό αποτέλεσμα και απελευθέρωσε τη δύναμη των χρωμάτων της συλλογής Max Colour Effect.

Η λέξη Modern προστέθηκε για να δώσει το look and feel του μακιγιάζ που μπορείτε να υιοθετήσετε αν ακολουθήσετε τις απλές συμβουλές του Γιάννη, για να μεταμορφωθείτε σε μία μοντέρνα Αφροδίτη.

1.Χρησιμοποιείστε το Second Skin Foundation της Max Factor, απλώνοντάς το ομοιόμορφα στην επιδερμίδα σας.

Για να δώσετε φως στα μάτια σας, απλώστε λίγο Mastertouch Concealer γύρω από τα μάτια.

Για έξτρα λάμψη απλώστε το Shimmer Pan-stick της Max Factor κατά μήκος των ζυγωματικών σας.

Τελειώστε, απλώνοντας πούδρα Creme Puff στο Τ του προσώπου σας και μια φυσική απόχρωση ρουζ στα ζυγωματικά.

2. Η νέα σκιά Trio Eye Shadow σε απόχρωση Rainforest είναι ιδανική. Εφαρμόστε την πράσινη απόχρωση στο κινητό βλέφαρο κι έπειτα χρησιμοποιήστε την σκούρα πορτοκαλί ξεκινώντας από τη μέση του βλεφάρου μέχρι το κατώτερο τόξο του φρυδιού.

Με ένα ειδικό βουρτσάκι για σκιά αναμίξτε τα 2 χρώματα στην ένωσή τους για ένα ομοιόμορφο και βελούδινο αποτέλεσμα. Τέλος, απλώστε την πράσινη σκιά κατά μήκος του κάτω βλεφάρου των ματιών.

Extra tip: Χρησιμοποιήστε την ανοιχτόχρωμη πράσινη σκιά της παλέτας με ένα βρεγμένο βουρτσάκι για να δημιουργήσετε ένα πιο έντονο και λαμπερό wet look.

3. Με ένα μαύρο μολύβι Kohl περιγράψτε την κάτω εσωτερική πλευρά των ματιών.

Για ακόμα πιο έντονο βλέμμα χρησιμοποιήστε και την Dip-in-eye Shadow σε απόχρωση Cool Carbon στην κάτω εσωτερική γωνία των ματιών.

Ολοκληρώστε περνώντας τις βλεφαρίδες σας με την False Lash Effect mascara σε μαύρη απόχρωση.

4. Για τα χείλη προτιμήστε μια ζωντανή και λαμπερή απόχρωση σαν το νέο Colour X-pert lip gloss σε απόχρωση Lovely Strawberry.

5. Κάντε ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση περνώντας τα νύχια σας με το Max Effect Mini nail polish σε απόχρωση Deep Coral.